Další články

Hamšík se švagrem Garganem prohrál

Neapol včera prohrála další důležitý duel v boji o titul, na San Siru podlehla místnímu Interu 1:2. Kromě toho to byl i první soutěžní souboj Marka Hamšíka se švagrem Walterem Garganem, po němž se kapitán slovenské reprezentace již těší na odvetu.

Hamšíkovi budú Lavezzi i Gargano chýbať

Nová sezóna v Serii A začala pre Mareka Hamšíka, už jeho šiesta tak, ako začala aj sezóna predtým, hneď v prvom dueli sa uviedol gólom. Takú, akú zažije tento rok však ešte nemal, z útočného trojzubca Lavezzi-Hamšík-Cavani ostali len poslední dvaja menovaní. Navyše, z Neapola odišiel aj jeho švagor Gargano so sestrou, čo bude pre "Marecchiara" veľká skúška.

Inter získal uruguayské reprezentanty Gargana a Pereiru

Další dvě posily pro novou sezonu získal milánský Inter. Z konkurenční Neapole přichází uruguayský záložník Walter Gargano, což Nerazzurri oznámili během dopoledne. Večer pak do obměněného týmu přibyl jeho krajan Álvaro Pereira, který přestoupil z FC Porto...

Nominace Uruguaye proti Francii

Trenér Uruguaye oznámil dvacetičlennou nominaci, která 19. listopadu změří síly v přátelském utkání proti Francii.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele