Další články

Daníček po Bohemians: Chceme se Slováckem znovu hrát evropské poháry

Defenzivní univerzál Vlastimil Daníček by se Slováckem opět rád probojoval do předkola evropských pohárů. Tým z Uherského Hradiště na začátku sezony poprvé v historii postoupil do pohárové skupiny a představil se v Evropské konferenční lize. Pro Daníčka šlo o velký zážitek, mrzí ho však, že jeho tým nemá postup do pohárů ve svých rukou.

Slovácko prodloužilo smlouvu s defenzivní oporou Daníčkem

Slovácko prodloužilo smlouvu s defenzivním záložníkem nebo obráncem Vlastimilem Daníčkem. Jednatřicetiletý fotbalista bude v celku z Uherského Hradiště působit do léta 2026. Čtvrtý tým prvoligové tabulky to uvedl na klubovém webu.

Je to pro nás velká zkušenost. Do Evropy se chceme vrátit, vyhlásil Daníček

I když Slovácko už nemůže ze skupiny Evropské konferenční ligy postoupit a v nabité konkurenci skončí poslední, neztrácí tým podle kapitána Vlastimila Daníčka motivaci a při loučení na hřišti Partizanu Bělehrad bude hrát hlavně o dobré jméno klubu.

Daníček nervozitu zatím necítí, Slovácko se podle něho musí dívat na sebe

Jakékoli vítězství si přeje zkušený defenzivní univerzál Vlastimil Daníček ze Slovácka ve čtvrtečním prvním utkání play off Evropské konferenční ligy s fotbalisty AIK Stockholm. Odchovanec klubu, který v této sezoně ještě nechyběl v sestavě ani minutu, by se rád dočkal postupu do základní skupiny.

Daníček rozhodl duel s Hradcem, proti Fenerbahçe se chce poprat o dobrý výsledek

Vlastimil Daníček ze Slovácka s kapitánskou páskou rozhodl gólem o vítězství 1:0 nad Hradcem Králové ve druhém ligovém kole. Zkušený záložník je rád, že se tým z Uherského Hradiště dobře naladil na čtvrteční domácí odvetu 3. předkola Evropské ligy proti Fenerbahçe, v níž se pokusí o zázrak v podobě smazání manka 0:3 z prvního utkání v Istanbulu.

Tým je víc než hráč, řekl Daníček a oželel možný hattrick

Vlastimil Daníček ze Slovácka byl v dohrávce 4. kola první ligy proti Příbrami velmi blízko k premiérovému hattricku v nejvyšší soutěži. Devětadvacetiletý kapitán týmu z Uherského Hradiště měl v 88. minutě na kontě za stavu 4:1 dvě branky a z penalty mohl skórovat potřetí, nakonec ale exekuci přenechal střídajícímu spoluhráči Riginu Ciciliovi. Věří, že se mu gesto někdy vrátí. Slovácko nakonec rozdrtilo Příbram 5:1.

Daníček šéfoval obraně Slovácka po jediném společném tréninku

Jako správný kapitán dovedl Vlastimil Daníček Slovácko k první výhře po koronavirové přestávce. Apetit týmu trenéra Svědíka dnes odnesla Karviná, která se domů vrací s porážkou 0:2. Daníček k tomu přispěl na konci první půle proměněným pokutovým kopem.

Spadl nám kámen ze srdce, ulevil si kapitán Slovácka Daníček

Slovácku se jako prvnímu celku ze skupiny o záchranu podařilo zajistit si účast i v příštím ročníku nejvyšší soutěže. Slovácko porazilo Opavu 4:1 a k výhře přispěl i kapitán Vlastimil Daníček, když v úvodu proměnil pokutový kop a zvyšoval už v páté minutě na 2:0.

Stranu nevybírám, kopu intuitivně, řekl o penaltách Daníček

Poprvé v kariéře se sedmadvacetiletý kapitán Slovácka Vlastimil Daníček dočkal dvou branek v jednom ligovém zápase. Obě dvě byly z penalt a rozhodly o vítězství domácích nad Karvinou 2:0. Slovácko tak potvrdilo skvělou jarní formu a získalo šest bodů, aniž by ve dvou zápasech inkasovalo gól.

Daníček se nejprve trápil, pak ale nasměroval Slovácko k výhře

Vlastimil Daníček ze Slovácka za dvě hodiny nezažil tolik pozitivních a negativních emocí jako v dnešním záchranářském souboji s Jihlavou. Šestadvacetiletý obránce nejprve sledoval, jak spoluhráč Tomáš Zajíc nedal penaltu, poté chyboval při úvodní brance Vysočiny, dal tyčku a zahodil i další velkou šanci, aby po přestávce vyrovnal a tři minuty na to oslavil vítězný gól...

Daníček vidí cestu z krize ve dvou výhrách Slovácka

Obránce Slovácka Vlastimil Daníček jen těžko hledal slova po sobotní domácí prohře 1:4 se suverénním lídrem ligy Plzní. Celek z Uherského Hradiště se propadl tabulkou až na čtrnácté místo s náskokem pouhého bodu na poslední dva týmy Karvinou a Baník Ostrava. Slovácko už jedenáct kol nevyhrálo a vstřelilo v těchto zápasech pouhé čtyři góly.

Zklamaný Daníček: Hráli jsme dobře a body nemáme

Záložník Slovácka Vlastimil Daníček po páteční prohře se Slavií neskrýval velké rozčarování. V posledních dvou ligových kolech hráči z Uherského Hradiště změřili síly s oběma uchazeči o mistrovský titul. V obou duelech podali dobrý výkon, ale jak v Plzni, tak i doma se Slavií prohráli 0:2.

Kouč Slovácka Levý nesmí dva zápasy na lavičku a zaplatí 25 tisíc

Trenér Slovácka Stanislav Levý nesmí dva zápasy na lavičku svého týmu a musí zaplatit pokutu 25 tisíc korun. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace (LFA) kouče potrestala za nesportovní chování v sobotním utkání 17. kola první ligy s Jabloncem (0:0).

Slovácku pomohli k bodům s Příbramí uzdravení Daníček a Kovář

Fotbalisté Slovácka vydřeli zásluhou přesných střel Vlastimila Daníčka a Mariana Kováře tříbodový zisk nad Příbramí. Góly padly až v posledních deseti minutách utkání a oba střelci shodně strávili v minulé sezoně hodně času na marodce. Daníčkovi k zařazení do základní sestavy pomohly zdravotní problémy Veliče Šumolikoského.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele