Další články

Birmančevič doufá, že proti Galatasarayi naváže na výkon z Karviné

Křídelník Sparty Veljko Birmančevič doufá, že ve čtvrtečním úvodním zápase 2. kola Evropské ligy na hřišti Galatasaraye naváže na sobotní výkon z Karviné, kde se dvěma asistencemi podílel na výhře 3:0. Především mu ale jde o dobrý výsledek. Z bouřlivé atmosféry na Rams Parku nemá strach, řekl na tiskové konferenci.

Hattrick v Evropské lize, Birmančević navázal na Krejčího a Chytila

Sparťan Veljko Birmančević se stal nejlepším hráčem závěrečného kola skupinové fáze Evropské ligy. Srbský křídelník navázal v hlasování fanoušků na spoluhráče Ladislava Krejčího, který uspěl v úvodu soutěže, i na triumf slávisty Mojmíra Chytila z druhého kola.

Birmančevič si myslí, že může být ještě lepší, Priskemu vděčí za šanci

Srbského křídelníka Veljka Birmančeviče těší, že v dresu Sparty pravidelně nastupuje a od trenéra Briana Priskeho dostává šanci oproti minulé sezoně v Toulouse, kde plnil především roli náhradníka. Věří ale, že může hrát ještě lépe a že se brzy dostane na svou maximální úroveň. Řekl to na tiskové konferenci po ligové výhře 5:0 nad Slováckem, na níž se podílel dvěma góly a přihrávkou.

Přestupy, které zpestří ligu: Trmal, tři útočníci i nenápadná náhrada za Juráska

Už v sobotu to opět vypukne. FORTUNA:LIGA se vrací. A s ní i nové tváře v českých klubech. Ne všechny posily ale čeká na české scéně premiéra. Jde například o brankáře Matouše Trmala (24).

Sparta přivedla vítěze Coupe de France, Birmančevič bude z Toulouse hostovat

Druhou letní posilou pražské Sparty se stal Veljko Birmančevič, který má na kontě tři starty za srbskou reprezentaci. Český ligový mistr získal pětadvacetiletého ofenzivního záložníka na roční hostování z francouzského Toulouse, součástí dohody je i následná opce. Letenští o tom informovali na svých internetových stránkách.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele