Další články

Özat chce být opatrný

Kapitán bundesligového 1. FC Köln Ümit Özat je týden poté, co přímo při utkání kvůli srdečním problémům zkolaboval, už v pořádku, svůj návrat ale nechce uspěchat. Byl proto preventivně poslán ke specialistovi do Hannoveru, kde by se měla zjistit příčina jeho náhlého omdlení...

Özat už po pátečním kolapsu lehce trénoval

Kapitán fotbalistů Kolína nad Rýnem Ümit Özat, který při pátečním bundesligovém duelu s Karlsruhe zkolaboval, už lehce trénoval. Podle trenéra Christopha Dauma by se turecký fotbalista měl navíc brzy zapojit do normální přípravy.

Özat byl po kolapsu při utkání propuštěn z nemocnice

Turecký fotbalista Ümit Özat z Kolína nad Rýnem, který v pátečním bundesligovém duelu v Karlsruhe zkolaboval, byl po noci strávené na pozorování v nemocnici propuštěn. Německý klub v prohlášení na svých internetových stránkách uvedl, že za kolaps mohlo selhání krevního oběhu.

Německou bundesligu vyděsil kolaps fotbalisty

Turecký fotbalista Ümit Özat z Kolína nad Rýnem zkolaboval v 27. minutě pátečního utkání německé ligy v Karlsruhe. Jednatřicetiletý obránce zůstal ležet několik minut bezvládně na hřišti, kde se mu dostalo první pomoci, a byl odnesen z trávníku. Ještě v útrobách stadionu se fotbalistovi vrátilo vědomí, poté byl převezen do nemocnice.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele