Özat chce být opatrný

06.09.2008, 16:30
Aktuality
Kapitán bundesligového 1. FC Köln Ümit Özat je týden poté, co přímo při utkání kvůli srdečním problémům zkolaboval, už v pořádku, svůj návrat ale nechce uspěchat. Byl proto preventivně poslán ke specialistovi do Hannoveru, kde by se měla zjistit příčina jeho náhlého omdlení...

"Daří se mi dobře, jen potřebuji klid. Ale už se těším, až se vrátím a budu zase hrát za 1. FC Köln," vzkázal Özat fanouškům.

Chce být ale opatrný a připouští tak i jinou možnost: "Pokud s mým srdcem nebde něco v pořádku, tak už hrát nebudu. Mé zdraví a rodina jsou přednější."

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele