Další články

Barnetta budoucnost neřeší, koncentruje se na své výkony

Nejdříve v průběhu jarní části sezony bude Tranquillo Barnetta řešit otázku své další budoucnosti. Švýcarský záložník hraje za Schalke a kontrakt v Gelsenkirchenu mu běží jenom do konce letošního června, jasnou prioritu pro něho v tuto chvíli představují výkony na trávníku...

HSV našlo útočníka v Lasoggovi, Barnetta vypomůže Frankfurtu

Tranquillo Barnetta po pouhé jedné sezóně opouští Schalke, švýcarského záložníka si do konce sezóny vypůjčil Frankfurt. Dvě hostování mezi sebou upekly také Hertha a Hamburger SV - na sever Německa zamířil útočník Pierre-Michel Lasogga, do hlavního města zase jde Per Skjelbred...

Schalke opravdu podepsalo Švýcara Barnettu

Švýcarský reprezentant Tranquillo Barnetta bude v příštích třech letech hrát za Schalke, které sedmadvacetiletého záložníka získalo zadarmo poté, co mu vypršela smlouva v konkurenčním německém klubu Leverkusenu.

Barnetta chce do Anglie, nikdo se ale neozval

Tranquillo Barnetta se již v minulosti svěřil, že mu je Leverkusen malý a v létě by z tohoto klubu mohl odejít. Rád by si vyzkoušel ostrovní fotbal v Anglii. Realita je ovšem jiná. Barnetta totiž zatím žádnou nabídku z vysněné soutěže neobdržel.

Barnetta v létě zřejmě odejde z Leverkusenu

Čtvrtou a dost možná poslední sezonu v Bayeru Leverkusen dokončuje Tranquillo Barnetta. Švýcarský reprezentační záložník by si rád vyzkoušel působení v nějakém větším klubu a letní odchod je podle něho hodně pravděpodobný...

Leverkusen registruje zájem o Barnettu, ale chce ho udržet

Německý Bayer Leverkusen potvrdil, že o záložníka Tranquillo Barnettu je zájem v zahraničí. Zejména v Premier League má švýcarský fotbalista velmi dobré jméno a o jeho služby stojí hned několik klubů. Nejvíc londýnský Arsenal.

Švýcaři mají před ME další dva zraněné hráče

Úvodního soupeře českých fotbalistů na mistrovství Evropy Švýcarsko stíhá jedna zdravotní komplikace za druhou. Poté co přišel trenér Jakob Kuhn na začátku týdne o zraněného útočníka Blaiseho Nkufa, musí se nyní vzdát služeb obránce Steva von Bergena a navíc doufat v brzké uzdravení Tranquilla Barnetty.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele