Barnetta budoucnost neřeší, koncentruje se na své výkony

21.01.2015, 09:39
Aktuality
Nejdříve v průběhu jarní části sezony bude Tranquillo Barnetta řešit otázku své další budoucnosti. Švýcarský záložník hraje za Schalke a kontrakt v Gelsenkirchenu mu běží jenom do konce letošního června, jasnou prioritu pro něho v tuto chvíli představují výkony na trávníku...

"Chci dodržet smlouvu a snad se Schalke vyhrát nějakou trofej," prohlásil v rozhovoru pro magazín Kicker.

"Teď se soustředím na dění na trávníku. Ve správný moment pak uvidíme, co se stane v souvislosti s mou budoucností," dodal.

29letý fotbalista do velkého fotbalu nakoukl v dresu St. Gallenu a od července roku 2004 působí v Německu. Před deseti a půl lety ho získal Leverkusen a jeho kmenovým hráčem byl Barnetta osm sezon. Hned na první rok si odskočil na hostování do Hannoveru, v roce 2012 o něho pak Bayer ztratil zájem a švýcarský reprezentant v září zdarma zamířil do Schalke.

Loňskou sezonu strávil na hostování v Eintrachtu Frankfurt, v létě se následně vrátil a ligový ročník 2014/2015 začal mezi náhradníky. To se změnilo až v závěru podzimu, kdy začal nastupovat pravidelně a nakonec si připsal devět bundesligových startů.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarketweb.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kdyz vidim jeho jmeno, coz se posledni dobou temer nedeje, tak si vzdycky si vzpomenu, ze byl spojovanej s Juve i dalsima klubama (asi famy) v dobach turinskeho fotbaloveho temna.. Asi je pro vsechny lepsi, ze neprisel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tranquillo se ke své budoucnosti staví v duchu svého jména

Reagovat
numeromis

Hráč s nejlepším křestním jménem. Ještě mě hrozně bavilo vyslovovat Gianluca Pagliuca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
Hafna

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
FC Porto FC

V Leverkuseno byl hvězda

Reagovat
Stankovic

Tranquillo Barnetta- prej Federer svycarskyho fotbalu to tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele