Tomáš Zápotočný Články

Přidat hráče do záložek

Další články

Zápotočný se po konci v Ostravě vrátil do Příbrami

Obránce Tomáš Zápotočný se pár dní poté, co se nedohodl s nováčkem nejvyšší soutěže Ostravou na prodloužení smlouvy, vrátil do Příbrami. Středočeskému klubu by měl zkušený šestatřicetiletý odchovanec pomoci k návratu z druhé ligy zpět mezi elitu.

Zápotočný se na smlouvě s Baníkem nedohodl a odchází

Fotbalisté Ostravy vstoupí do nové sezony bez loňského kapitána Tomáše Zápotočného. Sedmatřicetiletý stoper se s vedením klubu nedohodl na podmínkách nové smlouvy a čtyři dny před začátkem sezony si hledá nové angažmá.

Zápotočný po odchodu z Příbrami posílil Baník Ostrava

Zkušený obránce Tomáš Zápotočný po odchodu z Příbrami posílil druholigovou Ostravu. Baník se s pětatřicetiletým fotbalistou podle klubového twitteru dohodl na roční smlouvě.

Příbram výrazně omladila kádr, odešel i kapitán Zápotočný

Příbramští půjdou do nové sezony první ligy s výrazně omlazeným kádrem. Po Romanu Bednářovi, Radku Dosoudilovi a Josefu Hnaníčkovi opustil kádr také kapitán Tomáš Zápotočný, kterému skončila smlouva a podle vyjádření klubu si hledá zahraniční angažmá.

Opravdu to domluvená remíza nebyla, dušuje se Zápotočný

Kapitán příbramských Tomáš Zápotočný odmítl, že by dnešní bezbranková remíza v posledním 30. ligovém kole v Jablonci byla domluvená. Na domácích hráčích podle něj bylo vidět, že chtějí zvítězit. Z boje o záchranu je Zápotočný tak psychicky vyčerpaný, že po nerozhodném výsledku a zisku potřebného bodu pro hosty ani neměl příliš náladu slavit udržení.

Děláme ostudu, ale snad se zachráníme, zní z kabiny Příbrami

Velké zklamání panuje v kabině Příbrami, kteří jsou po prohře 1:3 se Slavií nadále v ohrožení sestupem. Kapitán Tomáš Zápotočný přiznal, že v poločase za stavu 0:3 neměl daleko k tomu, aby někoho uhodil. Podle Tomáše Pilíka zas tým dělá ostudu sobě i městu. Oba však věří, že se v posledním kole podaří záchranu vybojovat a následně za "katastrofickým" jarem udělat tlustou čáru.

Mladíci měli hnědé trenky, prohlásil po zápase naštvaný Zápotočný

Velmi naštvaný byl po prohře 0:4 v utkání 9. ligového kola v Mladé Boleslavi příbramský kapitán Tomáš Zápotočný. Zklamal ho především výkon mladých hráčů, kteří se prý zalekli kvality soupeře a postrádali bojovnost.

Zápotočný: Přijeli jsme neprohrát, to se podařilo a jsme spokojení

Zápas Ostravy a Příbrami skončil ve 26. kole bezbrankovou remízou. Baník před nejnižší domácí návštěvou sezony (2311) jen zvýraznil svou jarní mizérii a na Bazalech posedmé v řadě nedokázal zvítězit. Příbram se navzdory nepřesvědčivému výkonu dočkala pátého zápasu bez porážky za sebou a zůstává ve hře o účast v pohárové Evropě.

Zápotočný věří, že prohra na Slavii rozjetou Příbram nesrazí

Kapitán Příbrami Tomáš Zápotočný po utkání na hřišti Slavie litoval, že ani dvě vstřelené branky nestačily na body. Čtyřiatřicetiletý stoper doufá, že ztráta všech bodů neutne sérii dobrých výsledků středočeského klubu.

Zápotočný: Spartě výhru přeju, zvládla to zkušeně a takticky

Ačkoli byla Příbram kousek od toho, aby s obhájcem titulu Spartou uhrála doma bezbrankovou remízu, kapitán Tomáš Zápotočný sportovně připustil, že soupeř nakonec vyhrál zaslouženě. Více zkušeného stopera mrzí týden stará remíza v Liberci.

Zápotočný byl naštvaný, že Příbram v Liberci nevyhrála

Kapitán Příbrami Tomáš Zápotočný byl hodně naštvaný, že si neodvezl z ligového duelu v Liberci, kde čtyři a půl sezony působil, vítězství. Jeho tým zahazoval na hřišti favorita a účastníka Evropské ligy vyložené šance a nakonec se musel v utkání druhého kola spokojit s bezbrankovou remízou.

Uzdravení Švancara i Zápotočný jsou nažhavení na start ligy

Jeden chyběl půl roku kvůli operaci, druhý během léta zápolil se zápalem plic. Petr Švancara i Tomáš Zápotočný už jsou ale připraveni, aby Příbrami pomohli v nové sezoně herně i zkušenostmi. Oba věří, že Středočeši zvládnou těžký úvod sezony a ukážou, že se povedlo v kabině vytvořit ten správný tým.

Zápotočný: V Příbrami mě zase fotbal začal bavit

Kruh zajímavé kariéry obránce Tomáše Zápotočného se uzavřel, když se třiatřicetiletý hráč na konci minulého týdne vrátil do svého mateřského příbramského klubu. A zkušený stoper si nemůže vynachválit, že se odhodlal k odchodu ze Sparty, v níž už dostával jen minimum šancí.

Zápotočný byl spokojen, že hned po přestupu odehrál celé utkání

Obránce Tomáš Zápotočný den po svých třiatřicátých narozeninách pomohl Příbrami k remíze 1:1 se Slováckem. O jeho přestupu ze Sparty, kde po zranění prakticky nehrál, se rozhodlo až v pátek a ve svém staronovém působišti stihl pouze dva tréninky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele