Další články

Jun se s Jabloncem dohodl na předčasném ukončení smlouvy

Útočník Tomáš Jun už na jaře nebude působit v Jablonci. Jednatřicetiletý bývalý reprezentant se dnes dohodl s vedením severočeského klubu na předčasném ukončení smlouvy, která mu měla vypršet v červnu 2016. Jun by se měl vrátit do Rakouska.

S tímhle kádrem nemůžeme hrát střed tabulky, řekl Jun

Po konci smlouvy v Austrii Vídeň měl Tomáš Jun další nabídky ze zahraničí, nakonec ho ale zlákal k návratu do Čech ambiciózní Jablonec, který po přestavbě kádru hodlá v dohledné době útočit na nejvyšší mety.

Mužstvo Jablonce posílil zkušený útočník Jun

Jablonec nepřestává s posilováním kádru. Severočeský klub angažoval jednatřicetiletého bývalého reprezentačního útočníka Tomáše Juna, který po uplynulé sezoně po pěti letech skončil v Austrii Vídeň. S Baumitem se dnes dohodl na dvouleté smlouvě, informoval sportovní ředitel Petr Flodrman. Ve hře je stále i příchod záložníka Tomáše Hübschmana.

Jun po pěti letech končí v Austrií Vídeň

Bývalý český reprezentant Tomáš Jun po pěti letech končí v Austrii Vídeň. Klub, s kterým loni získal rakouský titul, se rozhodl nevyužít opci na služby jednatřicetiletého útočníka.

Jun litoval, že Austria v LM zabrala pozdě a těsně nepostoupila

Smíšené pocity měl po středečním závěrečném zápase skupiny Ligy mistrů záložník Austrie Vídeň Tomáš Jun. Velmi ho potěšila výhra 4:1 nad Petrohradem, k níž přispěl gólem. Zklamáním naopak bylo, že Zenitu stačilo k postupu za skupiny G získat o bod víc než rakouský mistr.

Jun si užívá svůj první rakouský titul a s Austrií chce double

Český fotbalista Tomáš Jun si užívá bouřlivé oslavy svého prvního titulu v rakouské lize, který si Austria Videň zajistila po středeční výhře 4:0 nad Mattersburgem. Třicetiletý ofenzivní hráč by rád výbornou sezonu za týden korunoval také ziskem poháru.

Jun gólem pomohl Austrii po sedmi letech na rakouský trůn

Útočník Tomáš Jun získal ve své čtvrté sezoně v Austrii Vídeň premiérový rakouský titul. K rozhodující výhře 4:0 nad Mattersburgem v předposledním kole přispěl jubilejním desátým gólem v sezoně. Bývalý český reprezentant skóroval ve 12. minutě, kdy zvýšil už na 3:0.

Útočník Jun se upsal Austrii Vídeň do roku 2014

Útočník Tomáš Jun zůstane další dva roky hráčem Austrie Vídeň. V rakouském klubu, kde působí od léta 2009, podepsal český fotbalista smlouvu do roku 2014 s opcí na další sezonu.

Jun: Remíza je dobrá, ale škoda, že jsme to nedotáhli

Austria Vídeň i s českým útočníkem Tomášem Junem překvapila ve čtvrtek v Evropské lize remízou 2:2 na hřišti Alkmaaru. Bývalý hráč Sparty či Teplic se na nečekaném výsledku podílel aktivním výkonem a asistoval u druhého gólu, ale i tak měl po zápase smíšené pocity. Litoval, že jeho tým v posledních deseti minutách ztratil nadějné dvoubrankové vedení...

Jun se trefil proti výběru Luise Figa

Tomáš Jun přispěl k brankovým hodům v páteční exhibici v rakouské metropoli mezi Austrií Vídeň a výběrem světových hvězd nadace Luise Figa. Český útočník vstřelil gól hlavou v 38. minutě, kdy zvyšoval na 3:1. Svou trefou tak přispěl k vítězství Austrie 7:4 nad Figovým výběrem. Zápas sledovalo ve vyprodané Generali Areně 11.200 fanoušků.

Jun řádění fanoušků Rapidu viděl jen v televizi

Českému fotbalistovi Tomáši Junovi se ani v závěru sezony nevyhnuly zdravotní problémy, a tak hráč Austrie Vídeň sledoval nedělní nedohrané derby s Rapidem pouze v televizi. V pozici rekonvalescenta nyní může doufat, že jeho tým ještě v ligovém finiši dosáhne po pěti letech na mistrovský titul.

Skvělé jaro vyneslo Junovi v Austrii Vídeň dvouletou smlouvu

Tomáš Jun zůstane v Austrii Vídeň až do roku 2012. Rakouský vicemistr uplatnil na kmenového hráče Teplic opci den po skončení ligového ročníku, v jehož závěru byl bývalý český reprezentant ústřední postavou týmu.

Juna dojali při návratu aplaudující fanoušci

Jen čtyřikrát stačil naskočit český fotbalový útočník Tomáš Jun do základní sestavy Austrie Vídeň po takřka půlroční zdravotní pauze, přesto se stal tahounem svého klubu za druhým místem v rakouské lize. Jeho vítězná branka na hřišti Lince udržela mužstvu teoretickou naději na titul a přiblížila mu druhé místo.

Jun se trefil podruhé v řadě

Český fotbalista Tomáš Jun se po zranění dostává v rakouské lize do formy. Po gólu do sítě Mattersburgu v minulém kole se trefil i dnes a zařídil tak Austrii Vídeň těsné vítězství 1:0 na hřišti Lince. Austria se tak udržela v boji o druhé místo v tabulce, tři kola před koncem ztrácí jediný bod na konkurenční Rapid, s kterým se utká v příštím kole.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele