Další články

Čížek vidí střelecké problémy Bohemians ve špatném řešení šancí

Bohemians 1905 nevyšel vstup do nového ligového ročníku a podle zkušeného záložníka Tomáše Čížka je problém ve špatném řešení situací. Trápení v koncovce "Klokani" potvrdili i ve čtvrtém kole na hřišti Slovácka, kde sice domácí přehráli, ale nakonec si odvezli výsledek 0:2.

Jindřišek s Čížkem prodloužili smlouvy s Bohemians 1905

Josef Jindřišek a Tomáš Čížek zůstanou v Bohemians 1905. Oba zkušení záložníci se s pražským klubem domluvili na ročním prodloužení končících smluv.

Veterán Čížek překonal trombózu a jedná o setrvání v Bohemians

Ofenzivní záložník Bohemians 1905 Tomáš Čížek na konci minulé sezony dostal trombózu do lýtka, která ho limitovala skoro dva měsíce. Sedmatřicetiletý fotbalista však onemocnění překonal a dnes dopoledne nechyběl na startu letní přípravy "Klokanů". Čížkovi v pražském klubu končí smlouva, ale jedná o jejím prodloužení.

Na hráče ligy za duben kandidují Hubník, Čížek a Folprecht

Nejlepším hráčem první ligy za duben se stane buď plzeňský stoper Roman Hubník, ofenzivní záložník Bohemians 1905 Tomáš Čížek, nebo liberecký středopolař Zdeněk Folprecht. Mezi trenéry na cenu v anketě Ligové fotbalové asociace kandidují plzeňský Karel Krejčí, brněnský Václav Kotal a liberecký Jindřich Trpišovský.

Šance si vyčítám, mohli jsme Spartu porazit, litoval Čížek

Záložník Bohemians 1905 Tomáš Čížek byl zřejmě nejvýraznější postavou malého pražského derby se Spartou (2:2), ale přes několik vyložených šancí se v Ďolíčku neprosadil. Sedmatřicetiletého fotbalistu mrzelo, že svému týmu gólově nepomohl, protože cítil, že "Klokani" mohli letenského rivala ve 25. ligovém kole i porazit.

Čížek se do Bohemians těší, ale z Jablonce se mu odcházelo těžko

Tomáš Čížek přiznal, že se mu v létě z Jablonce po vypršení smlouvy odcházelo hodně těžko. Šestatřicetiletý záložník je však na druhou stranu vděčný pražským Bohemians 1905, od kterých dostal šanci na prodloužení bohaté kariéry.

Záložník Čížek přestoupil do Bohemians 1905

Zkušený záložník Tomáš Čížek po vypršení smlouvy v Jablonci přestoupil do Bohemians Praha 1905. Vršovický celek to oznámil na svém webu. Šestatřicetiletý rutinér již od konce června s Bohemians trénoval.

V Jablonci skončí Jablonský a Třešnák, tři hráči prodloužili

V Jablonci nad Nisou končí obránce Tomáš Jablonský a útočník Lukáš Třešňák, kterým po sezoně vyprší smlouva. Severočeský klub naopak prodloužil kontrakty zkušenému záložníkovi Tomáši Čížkovi, Brazilci Danielu Rossimu a dalšímu univerzálnímu hráči Lukáši Zoubelemu.

Čížek litoval, že jeho góly nestačily Jablonci na Spartě k výhře

Tomáš Čížek málem prožil jeden z nejhezčích večerů kariéry, ale místo aby slavil své dva góly v duelu proti Spartě na Letné, smutnil nad konečnou remízou 2:2. Záložníka Jablonce mrzelo, že Severočeši neustáli závěrečný nápor domácího týmu a po dvou inkasovaných brankách přišli o vítězství, které měli na dosah.

Čechům se v Premier Lize dařilo

Letošní ročník Premier Ligy měl opět početné české zastoupení, do soutěžního utkání jich zasáhlo hned deset. Kdo měl více čí méně úspěšnou sezonu? Eurofotbal.cz Vám přináší souhrnné hodnocení našich krajánků v Rusku.

Česká kolonie v Rusku, kdo je kdo?

Velké peníze a neustále rostoucí kvalita ruské nejvyšší soutěže láká na východ stále více českých fotbalistů. Šest týdnů před začátkem ligy je na soupiskách ruských mužstev dohromady jedenáct Čechů. V abecedním pořadí představujeme všechny zástupce české kopané a jejich vyhlídky pro nadcházející sezonu.

03.02.2010 Aktuality 193 komentářů
Zaujalo nás

Tomáš Čížek je staronovou posilou fotbalistů Jablonce

Poslední posilou vedoucího týmu první fotbalové ligy z Jablonce se dnes stal třicetiletý ofenzivní záložník Tomáš Čížek. Na sever Čech se vrací těsně před uzávěrkou přestupů z druholigového Vladikavkazu, kam z Jablonce odešel v březnu. Klub to oznámil na tiskové konferenci.

Mezi jablonecké fotbalisty se asi vrátí Kučera s Čížkem

Dva velké návraty by měly oživit tým jabloneckých fotbalistů. Do klubu mají namířeno obránce Štěpán Kučera a záložník Tomáš Čížek. Oba už se k mužstvu připojili na herním soustředění na Kypru a měli by v Jablonci strávit na hostování jarní část sezony. ČTK to dnes řekl majitel klubu Miroslav Pelta.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele