Další články

Borek mění v Turecku dres, bude hostovat v Alanyasporu

Český záložník Tomáš Borek odchází z Konyasporu na roční hostování do druhé turecké ligy, kde bude oblékat dres Alanyasporu. Důvodem je kvóta pro cizince v nejvyšší soutěži.

Borek hodnotí první rok v Turecku kladně, i když v závěru nehrál

Český záložník Tomáš Borek hodnotí svou premiérovou sezonu v turecké lize pozitivně, přestože v závěru ho trenér Konyasporu bez vysvětlení přestal stavět. Osmadvacetiletého hráče nadchla především specifická atmosféra tureckého fotbalu.

Borek si pochvaluje spolupráci s posilou Konyasporu Hlebem

Český záložník Konyasporu Tomáš Borek si pochvaluje spolupráci s novým spoluhráčem Alexandrem Hlebem, s nímž poprvé nastoupil v pondělním zápase turecké ligy proti vedoucímu Fenerbahce (1:2). Bývalý fotbalista Stuttgartu, Arsenalu či Barcelony prý nemá žádné hvězdné manýry a je s ním legrace.

Borek z Konyasporu zakončil rok gólem a vysokou výhrou

Český fotbalista Tomáš Borek z Konyasporu zakončil rok 2013 gólem a vysokou výhrou. Sedmadvacetiletý záložník v neděli v turecké lize přispěl brankou k vítězství 4:1 nad Eskisehirsporem a skóroval už podruhé v posledních čtyřech zápasech a celkově potřetí v sezoně.

Borek si v Konyasporu pochvaluje nového kouče

Fotbalista Konyasporu Tomáš Borek si pochvaluje nového trenéra Mesuta Bakkala, při jehož nedělní premiéře odehrál celé utkání turecké ligy s Kayserisporem (0:0). Tradiční střední záložník dokonce v druhém poločase úspěšně zaskočil na pozici stopera.

Borkova premiéra v Turecku: gól a atmosféra jako na MS

Tomáš Borek prožil snovou premiéru v turecké lize. Za nováčka Konyaspor hned v úvodním kole skóroval a pomohl k obratu nad Fenerbahce. Po cenné výhře 3:2 si sedmadvacetiletý záložník užíval nevídanou atmosféru na domácím stadionu, která mu připomínala vyhrané mistrovství světa.

Borkovi vynahradil Konyaspor zklamání z Panathinaikosu

Když Tomáši Borkovi po vydařené sezoně v pražské Dukle nevyšly "námluvy" s řeckým Panathinaikosem, cítil velké zklamání. To se však rozplynulo po nabídce z Konyasporu, kam oficiálně v úterý přestoupil. Sedmadvacetiletý záložník je rád, že se dočkal vysněného zahraničního angažmá.

Borek přestoupil z Dukly do tureckého Konyasporu

Záložník Tomáš Borek přestoupil z pražské Dukly do Konyasporu. V týmu nováčka turecké první ligy dnes úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku a v novém působišti podepsal smlouvu na tři roky.

Záložník Borek má z Dukly nakročeno do tureckého Konyasporu

Záložník Dukly Tomáš Borek je blízko přestupu do Konyasporu. Nováček turecké ligy s pražským celkem jedná, což potvrdil sportovní ředitel Dukly Günter Bittengel.

Borek: Dukla je po výhře nad Budějovicemi na 99 % zachráněna

Podle záložníka Tomáše Borka se pražská Dukla díky dnešní výhře 4:0 nad Českými Budějovicemi téměř jistě zachránila v první lize. Autor dvou branek v domácím utkání 21. kola s Jihočechy byl také rád, že šestý tým tabulky potvrdil výbornou formu před svými diváky.

Borek táhne Brno za vytouženou záchranou

Čtyřiadvacetiletý středopolař a kmenový plzeňský hráč Tomáš Borek zamířil v zimní přestávce z Příbrami do Brna pomoci předposlednímu týmu tabulky zachránit první fotbalovou ligu. V brněnském týmu mu byla svěřena role dirigenta, kterou dlouhá léta zastával zkušený Tomáš Polách. Ten v lednu odešel do slovenské Dubnice.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele