Další články

Mladý křídelník Ince podepsal smlouvu s Hullem City

Hull City dnes ulovil třetí letní posilu. Anglický celek se dohodl na dvouletém kontraktu s Tomem Incem, který k Tygrům přichází coby volný hráč po odchodu z Blackpoolu. Ten ale za odcházejícího mladíka menší kompenzaci přece jen dostane, protože jde o hráče mladšího třiadvaceti let...

Ince a Cornelius. Cardiff loví zajímavé posily

Vedení Cardiffu, nováčka Premier League, pracuje na posilách pro novou sezonu. Už brzy by se jimi měli stát útočník Kodaně Andreas Cornelius a záložník Blackpoolu Thomas Ince. Cardiff se už s jejich kluby dohodl na odstupném, které se má dohromady pohybovat kolem patnácti milionů liber.

Vydra byl zvolen nejlepším hráčem druhé anglické ligy

Český reprezentant Matěj Vydra byl zvolen nejlepším hráčem roku v druhé anglické lize. Dvacetiletý útočník Watfordu získal dosud největší individuální ocenění v kariéře na nedělním galavačeru v Londýně.

Vydra je v nominaci na nejlepšího hráče druhé anglické ligy

Český reprezentant Matěj Vydra je ve finální tříčlenné nominaci na nejlepšího hráče roku v druhé anglické lize. Dvacetiletý útočník Watfordu má šanci uspět i v kategorii talent roku.

Ince bude v Blackpoolu koučovat i svého syna

Bývalý kapitán anglické reprezentace Paul Ince se stal trenérem druholigového Blackpoolu. Pětačtyřicetiletý bývalý záložník na Bloomfield Road zažije speciální situaci, povede totiž i svého syna Toma, který je nejlepším střelcem týmu.

Ince neřeší, jestli přestoupí teď, nebo později

Křídelník Blackpoolu Thomas Ince je dlouhodobě v hledáčku Liverpoolu, kde dříve působil. Dvacetiletý hráč ale stále zůstává v druholigovém klubu, přestože se o něj zajímá víc klubů. Blackpool se zatím s žádným z nich nedohodl na odstupném.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele