Mladý křídelník Ince podepsal smlouvu s Hullem City

07.07.2014, 20:36
Aktuality
Hull City dnes ulovil třetí letní posilu. Anglický celek se dohodl na dvouletém kontraktu s Tomem Incem, který k Tygrům přichází coby volný hráč po odchodu z Blackpoolu. Ten ale za odcházejícího mladíka menší kompenzaci přece jen dostane, protože jde o hráče mladšího třiadvaceti let...

Ince už z Blackpoolu odešel v lednu na hostování do Crystalu Palace, kde si ovšem během jara připsal jen osm startů. Před rokem byl blízko přestupu do Cardiffu, tehdy ale upřednostnil setrvání v druholigovém klubu.

V uplynulých týdnech se také spekulovalo o zájmu milánského Interu, za který v devadesátých letech odehrál dvě sezóny jeho slavnější otec Paul.

Dvaadvacetiletý ofenzivní fotbalista opouští Bloomfield Road s bilancí 113 zápasů a 33 branek. Pro Hull je třetí posilou tohoto přestupového léta po Jaku Livermorovi z Tottenhamu a Robertu Snodgrassovi z Norwiche.

Autor: Petr Vaněček / bbc.co.uk

Komentáře (584)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele