Hvězdy MLS povede do duelu s AS Řím jako kapitán Henry

Výběr největších hvězd zámořské soutěže MLS povede do letošního zápasu All Star proti AS Řím s kapitánskou páskou francouzský útočník Thierry Henry. Pětatřicetiletý hráč tak napodobí Davida Beckhama, který dělal kapitána před dvěma lety proti Manchesteru United.

Henry zůstal nejlépe placeným hráčem MLS, i když si pohoršil

Francouzský útočník Thierry Henry z New Yorku zůstane i v letošní sezoně nejlépe placeným fotbalistou v severoamerické soutěži MLS. Jeho celkový roční příjem přitom podle údajů, které na svém webu zveřejnila hráčská unie, klesl z loňských 5,6 milionu dolarů na 4,35 milionu (asi 86 milionů korun).

Henry začíná myslet na konec kariéry, hrát chce ještě dva roky

Ke svému konci se pomalu chýlí aktivní kariéra Thierryho Henryho a francouzský útočník si to moc dobře uvědomuje. Někdejší hráč Juventusu, AS Monaco, Arsenalu a Barcelony v současné době působí v New Yorku Red Bulls a sám sobě dává poslední dva roky životnosti...

Henry po sezoně v zámoří Arsenal neposílí

Nejlepší klubový střelec Thierry Henry neposílí v lednovém přestupním termínu Arsenal. Po skončení fotbalové sezony v zámořské MLS se útočník New Yorku sice objevoval v tréninkovém centru londýnského klubu a navnadil fanoušky, ale jeho možný návrat vyloučil manažer Arséne Wenger.

O Henrym jasno není, Wenger další hostování nezavrhl

Až v dalších dnech se rozhodne o tom, zda si Thierry Henry potřetí během své kariéry zahraje za Arsenal. Francouzský útočník se kdysi v dresu londýnského klubu stal jedním z nejlepších střelců planety a po angažmá v Barceloně se upsal New Yorku Red Bulls. Před rokem přišel Arsenalu vypomoci formou hostování a tato varianta je ve hře i nyní...

Henry se trefil přímo z rohu

Francouzský útočník Thierry Henry se v zámořské lize MLS blýskl gólem přímo z rohového kopu. Ve třetí minutě nastaveného času hvězda New Yorku Red Bull nachytala gólmana Columbusu Matta Lampsona, jenž chvíli předtím nahradil zraněného Andyho Gruenebauma. Henry poslal míč o tyč do sítě a zpečetil vítězství svého týmu na 3:1.

Hvězdný výběr MLS tvoří i kritizovaný Landon Donovan

Esemesky, online hlasování na oficiální stránce MLS i vzkazy přes Twitter sečteny - a Spojené státy znají jedenáctku borců, která 25. července stane proti londýnské Chelsea. Mezi vyvolenými nechybí ani hvězdy první třídy jako Henry, Beckham či Donovan...

Beckhama vystřídal Henry

David Beckham už není nejlépe vydělávajícím hráčem v zámořské soutěži MLS. Sedmatřicetiletý anglický záložník musel ve své nové smlouvě přistoupit na čtyřicetiprocentní snížení platu, takže ho předstihli francouzský útočník Thierry Henry i mexický obránce Rafael Márquez.

Rooneyho nůžky jsou nejhezčím gólem historie Premier League

Kanonýr Manchesteru United Wayne Rooney je autorem nejhezčího gólu v historii anglické Premier League. Fanoušci hlasovali pro jeho nůžky, kterými loni v únoru rozhodl na Old Trafford o vítězství 2:1 v derby se City.

Henry si hostování z New Yorku v Arsenalu neprodlouží

Francouzský fotbalista Thierry Henry si zřejmě neprodlouží hostování v Arsenalu z New Yorku Red Bulls. V setrvání legendárního útočníka klubu doufal manažer Arséne Wenger, podle kouče amerického týmu Hanse Backeho však hráč zamíří zpět do zámoří dle původních plánů.

Je smrtelně nebezpečný, chválí Wenger střelce van Persieho

Velkou radost neskrýval po včerejším utkání s Blackburnem Arséne Wenger, jeho tým totiž konečně zabral a soupeře rozprášil sedmi brankami. Francouzský manažer vysekl poklonu autorovi hattricku van Persiemu a také prozradil, že by rád prodloužil hostování Thierryho Henryho...

Henry v další gól za Arsenal nevěřil. Teď jich chce víc

Thierry Henry včera prožil snový návrat do Arsenalu, kam přišel na zimní hostování z New Yorku. Francouzská legenda za necelou půlhodinu pobytu na hřišti jediným gólem rozhodla o postupu přes Leeds do dalšího kola FA Cupu a u jednoho gólu končit nechce.

Henry prožil návrat snů, rozhodl o postupu Arsenalu v poháru

Francouzský útočník Thierry Henry oslavil návrat do Arsenalu vítězným gólem. Čtyřiatřicetiletý hráč, jenž přišel do londýnského klubu na dvouměsíční hostování z New Yorku Red Bulls, dnes rozhodl jedinou brankou utkání třetího kola FA Cupu s druholigovým Leedsem United.

Už nejsem nepostradatelný, tvrdí Henry po návratu do Arsenalu

Slavný Francouz Thierry Henry varoval fanoušky Arsenalu, že už není tím nepostradatelným útočníkem, jakým býval v dobách svého předchozího působení v londýnském klubu. Henry se do Arsenalu vrátil na dvouměsíční hostování z týmu zámořské MLS New York Red Bulls.

Henry zpět v Arsenalu, ten dotáhl dvouměsíční hostování

Thierry Henry si po několika letech znovu zahraje za Arsenal. Francouzský útočník je kmenovým hráčem New Yorku Red Bulls a během přestávky v zámořské MLS s londýnským klubem nejenom trénoval, ale dojednal i podmínky dvouměsíčního hostování...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele