Barcelona je připravena pustit v létě Henryho

Barcelona by se podle informací internetového portálu soccernet.com v létě nebránila odchodu Thierry Henryho. Ten se sice dostal po nevýrazné loňské sezóně do formy, ale Barca prý bude chtít získat zpět alespoň část prostředků, které vložila v roce 2007 do jeho přestupu z Arsenalu.

Nepřišli Buffon, Henry ani Villa. Nebudeme za šašky, hlásí Citizens

Manchester City byl blízko přestupu Kaká z AC Milán, nakonec ale Brazilec nezískal. Citizens neusilovali jen o něj, pokusili se získat také Buffona, Henryho, Villu a Silvu, odradily je ale přemrštěné požadavky jejich klubů.

Torres je nejoblíbenějším hráčem anglické ligy

Nejoblíbenějším hráčem anglické Premier League se podle průzkumu hlavního sponzora soutěže banky Barclays stal útočník Liverpoolu Fernando Torres. V celé historii ligy pak největší sympatie fanoušků patří Thierry Henrymu, který už hraje v Barceloně.

O Real se nestaráme, říká Henry

Rozjetá Barcelona bude mít o víkendu ideální příležitost vrátit Realu Madrid porážky z loňské sezóny. Zatímco klub z hlavního města se trápí, Katalánci se fotbalem baví, což platí i pro Thierryho Henryho. Francouzský útočník věří, že se nyní dočká svého premiérového vítězství v El Clásicu.

Do Manchesteru City nepřestoupím, vzkazuje Henry

Útočník Barcelony Thierry Henry odmítl možnost přestupu do Manchesteru City, o které neustále spekulují anglická média. Francouzskému reprezentantovi se navíc gólově povedly poslední zápasy, takže nechce o změně dresu ani slyšet.

Hráči Barcelony prý provokovali fanoušky k násilnostem

Hráči Barcelony čelí obvinění, že při sobotním derby na stadionu Espaňolu vyprovokovali řádění fanoušků na tribunách, kvůli kterému musel být zápas na několik minut přerušen. Generální ředitel Espaňolu Pedro Tomás dokonce zvažuje, že klub kvůli tomu hráče "Barcy" zažaluje.

Henry hraje na křídle a chystá pohovor s Guardiolou

Thierry Henry začal sezónu v Barceloně jako levý útočník, což se mu vůbec nezamlouvá. Francouzský kanonýr chce hrát ve středu útoku, tento post mu také přislíbil trenér Guardiola. Jenže na hrotu zatím září Samuel Eto’o.

Stále mám stejnou motivaci, říká oslavenec Henry

Věk se nedá zastavit a moc dobře to ví i Thierry Henry. Útočník Barcelony a francouzské reprezentace včera oslavil své již 31. narozeniny, na motivaci mu ale toto číslo vůbec neubírá a i nadále chce vyhrávat...

Eto’o zůstane v Barceloně. Guardiola počítá i s Henrym

Trenér Barcelony Josep Guardiola změnil názor – na začátku léta oznámil, že nepočítá se službami útočníka Samuela Eto’a, kamerunský útočník jej ale přesvědčil o své důležitosti a v týmu zůstane. Guardiola počítá i s dalším útočníkem Thierry Henrym.

Guardiola: Od Henryho očekávám hodně

Thierry Henry v první sezoně v Barceloně nepřipomínal hráče, jakého z působení v Anglii znali především fanoušci Arsenalu. Nyní ho čeká druhý pokus a nový kouč Pep Guardiola si od francouzského útočníka hodně slibuje...

Henry věří, že dos Santos v Tottenhamu zazáří

Giovani dos Santos už není spoluhráčem Thierry Henryho v Barceloně, talentovaný mexický hráč zamířil před nedávnem do Tottenhamu. Henry míní, že si útočník vybral dobře a v dresu Spurs bude zářit.

Letos Barcelona vyhraje všechno, věří Henry

Thierrymu Henrymu se uplynulá sezóna v Barceloně zdaleka nepovedla podle představ a španělská média dokonce mluvila o jeho odchodu. Nyní už se francouzský reprezentant připravuje na novou sezónu, která by podle něho měla být pro katalánský klub mnohem lepší než ta poslední.

Henry s reprezentací nekončí

Francouzský útočník Thierry Henry prohlásil, že ještě nehodlá skončit v národním týmu. Informaci ve čtvrtek přinesl server Team Talk. Jednatřicetiletý útočník Barcelony při tom před mistrovstvím Evropy zvažoval, že už pak dres národního mužstva oblékat nebude.

Podle Domenecha měli Francouzi smůlu, Henry stále věří v postup

Na smůlu naříkal trenér Francouzů Raymond Domenech po porážce s Nizozemskem 1:4, kterou označil za příliš krutou. Jediný úspěšný střelec Les Bleus Thierry Henry stále věří, že jeho tým se může probojovat do play-off. To nizozemský trenér Van Basten oplýval spokojeností.

Henry odehrál stý zápas v reprezentaci

Thierry Henry si na své konto připsal další dosažený milník, když včera nastoupil k jubilejnímu stému zápasu v dresu francouzské reprezentace. Na přátelské utkání s Kolumbií bude vzpomínat v dobrém, jeden z největších favoritů letošního evropského šampionátu ho díky proměněné penaltě Francka Riberyho vyhrál 1:0...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele