Další články

Důležitý hráč, popisuje Conte středečního hrdinu Bergwijna

Tottenham včera večer hostoval v Leicesteru, podal kvalitní výkon a nakonec si do Londýna odvezl zasloužené tři body, i když tomu po výsledkové stránce dlouho nic nenasvědčovalo. Kohouti ještě ve čtvrté minutě nastavení prohrávali 1:2, poté se ovšem do všeho naplno vložil Steven Bergwijn...

Tottenham zkompletoval přestup útočníka Bergwijna z Eindhovenu

Anglický Tottenham zkompletoval příchod útočníka Stevena Bergwijna z nizozemského PSV Eindhoven. Fotbalista podepsal smlouvu do roku 2025. Tottenham za něj zaplatí údajně 27 milionů liber.

Bergwijn naštval PSV. Bez jeho povolení letěl jednat s Tottenhamem

Útočník Steven Bergwijn z PSV Eindhoven by mohl brzy posílit anglický Tottenham. Nicméně svým jednáním 22letý fotbalista svého současného zaměstnavatele pořádně naštval. Bez jeho vědomí totiž odletěl jednat do Anglie.

Rozhodl jsem se pro setrvání v PSV Eindhoven, oznámil Bergwijn

Steven Bergwijn se během uplynulých týdnů dostal do spojení s odchodem z PSV Eindhoven, zájem o jeho služby měl Ajax. Ten si však musí nechat zajít chuť, neboť 21letý útočník podepsal nový kontrakt...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele