Štěpán Vachoušek Články

Další články

Kapitán Teplic Vachoušek po sezoně ukončí kariéru

Dlouholetý kapitán Teplic Štěpán Vachoušek po sezoně ukončí profesionální kariéru. Sedmatřicetiletý záložník se rozloučí s fanoušky 27. května v domácím zápase s Duklou Praha.

Teplice prodloužily smlouvu s kapitánem Vachouškem

Teplice prodloužily smlouvu s kapitánem Štěpánem Vachouškem. Šestatřicetiletý bývalý reprezentační záložník má nyní na Stínadlech kontrakt do léta příštího roku. Severočeský klub o tom informoval v tiskové zprávě.

Tak dobře jsme venku dlouho nehráli, pochvaloval si Vachoušek

Kapitán Štěpán Vachoušek nasměroval úvodními dvěma góly Teplice k výhře 4:0 v Brně a k prvnímu bodovému zisku na hřištích soupeřů v této ligové sezoně. Šestatřicetiletý záložník věří, že Severočeši se zabydlí v horní polovině tabulky.

Vachoušek si po první červené v kariéře sypal popel na hlavu

Hodně zklamaný odjížděl Štěpán Vachoušek ze zápasu se Spartou na Letné. Fotbalisté Teplic totiž v utkání 21. kola prohráli s obhájcem titulu 0:1 po diskutabilní penaltě v 89. minutě a pětatřicetiletý záložník navíc v závěru dostal červenou kartu.

Vachoušek jde na operaci s přetrženou achillovkou

Záložník Štěpán Vachoušek z Teplic si v nedělním ligovém utkání s Ostravou přetrhl Achillovu šlachu. Čtyřiatřicetiletý fotbalista se dnes podle internetových stránek severočeského klubu podrobí operaci. Vachouškovi hrozí roční přestávka.

O čtvrté místo se budeme rvát až do konce, burcuje Vachoušek

Fotbalisté Teplic prohráli v 28. ligovém kole v Liberci 1:2 a soupeř je vystřídal na čtvrtém místě tabulky, zaručujícím start v předkole Evropské ligy, záložník Štěpán Vachoušek ale bitvu o poháry nevzdává. Sobotní duel podle něj ještě nerozhodl, jeho celek prý bude o čtvrtou pozici bojovat, dokud bude šance...

Vachoušek prodloužil smlouvu v Teplicích do konce příští sezony

Bývalý reprezentační záložník Štěpán Vachoušek prodloužil o rok smlouvu v Teplicích. Třetí tým první ligy si služby čtyřiatřicetiletého fotbalisty pojistil do konce příští sezony.

Vachoušek proti Olomouci ukončil rok a půl trvající gólový půst

Od září 2012 čekal teplický záložník Štěpán Vachoušek na ligovou branku. Střelecký půst ukončil v dnešním utkání osmnáctého kola proti Olomouci, ve kterém Severočechy nastartoval k vysoké výhře 4:0 a návratu na třetí místo v tabulce.

Vachouškovi cizinci v Teplicích nevadí, k fotbalu podle něj patří

Do Teplic před zahájením zimním přípravy dorazila další trojice zahraničních posil a zaokrouhlila počet cizinců v kádru na deset. Záložníka Štěpána Vachouška však rozrůstající se "cizinecká legie" v severočeském celku neznepokojuje. K fotbalu to podle něj v dnešní době patří.

Rozpačitý Vachoušek: Ať je tahle sezona pryč

Ani záchrana v lize příliš nezvedla náladu teplickému záložníkovi Štěpánu Vachouškovi, který bude jen nerad vzpomínat na letošní soutěžní ročník. Jeho tým získal jistotu až v dnešním předposledním kole, byť Severočeši podlehli pražské Spartě 0:3. Severočechům pomohlo, že Hradec Králové prohrál se Slavií. Proto má pro ně záchrana trpkou příchuť.

Vachoušek prodloužil v Teplicích smlouvu do léta 2014

Kapitán Teplic Štěpán Vachoušek podepsal s klubem smlouvu do konce června 2014. Severočeský celek to dnes oznámil na svém webu.

Teplice testují Jungra, setrvání Vachouška s Lukášem je nejisté

Se třicetičlenným kádrem zahájili přípravu na ligové jaro fotbalisté Teplic. V kabině se už brzy ráno hlásil i Marek Jungr z Vlašimi, který přišel na měsíční testování s výhledem na možný přestup, naopak z podzimního kádru zatím nikdo neodešel.

Vachoušek se vrací z hostování ve Spartě do Teplic

Záložník Štěpán Vachoušek se z hostování ve Spartě Praha vrací se do Teplic, kde zahájí počátkem ledna zimní přípravu. Pražský klub neuplatnil opci, díky níž mohl zkušeného fotbalistu získat na přestup. Informaci potvrdil sparťanský personální ředitel Jakub Otava, Severočeši ji oznámili na svém webu.

Vachoušek chce hrát, Spartu zřejmě v zimě opustí

Teprve podruhé od svého srpnového příchodu na hostování nastoupil záložník Štěpán Vachoušek v lize v základní sestavě Sparty. A pondělní dohrávka 15. kola proti Ústí nad Labem pro něj dost možná zároveň byla jedním z posledních zápasů v rudém dresu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele