Další články

Mauri: Tohle je nejlepší Lazio, za které jsem kdy hrál

Velmi dobrou formou v posledních týdnech disponuje římské Lazio. Celek z hlavního města Itálie začal pravidelně sbírat výhry a má velkou šanci dostat se znovu do Ligy mistrů, kterou si naposledy zahrál v sezoně 2007/2008. Z týmu má velkou radost i jeho kapitán Stefano Mauri...

Kapitán Lazia může po snížení trestu za korupci od února hrát

Kapitán Lazia Stefano Mauri uspěl s dovoláním k italské sportovní arbitráži, která mu snížila trest za účast v aféře s ovlivňováním výsledků z devíti měsíců na půl roku. Třiatřicetiletý záložník by se tak mohl už v únoru vrátit na hřiště.

Maurimu prodloužili o tři měsíce trest za korupční aféru

Italská federace prodloužila kapitánovi Lazia Stefanovi Maurimu distanc za jeho podíl na aféře s ovlivňováním zápasů. Třiatřicetiletý záložník byl původně potrestán na půl roku, po středečním rozhodnutí svazu si nezahraje ještě o tři měsíce déle.

Kapitán Lazia Mauri dostal půlroční distanc za ovlivňování duelů

Kapitán Lazia Stefano Mauri dostal od Italské fotbalové federace šestiměsíční distanc za podíl v aféře s ovlivňováním ligových zápasů. Samotný klub, za nějž hraje český reprezentant Libor Kozák, unikl odpočtu bodů a vyvázl s pokutou.

Začal soud s Laziem kvůli korupci, klubu hrozí odečet šesti bodů

Laziu hrozí, že zahájí novou sezonu italské ligy s odečtem šesti bodů. Klub, kde působí i český útočník Libor Kozák, je před soudem pro údajné ovlivňování výsledků kvůli sázkám. O trest včetně pokuty 20 tisíc eur (asi 518 tisíc korun) požádal na úvod procesu žalobce.

Mauri: Je to nejdůležitější zápas mé kariéry

Všechny cesty vedou do Říma a zítra odpoledne budou do hlavního města Itálie směřovat pohledy tisícovek fotbalových fanoušků. Tamní Olympijský stadion uvidí finále Coppa Italia, v němž změří síly Lazio a AS Řím. Pro záložníka Lazia Stefana Mauriho se bude jednat o nejdůležitější utkání kariéry...

Kapitán Lazia Mauri byl propuštěn do domácího vězení

Kapitán Lazia Stefano Mauri byl propuštěn z cely, ale kvůli podezření z účasti na sázkařském skandálu zůstane v domácím vězení. Zatčen byl spolu s 13 dalšími lidmi 28. května.

Mauri a Milanetto byli zatčeni v souvislosti s korupční kauzou

Nový korupční skandál v italském fotbale se rozjíždí na plné obrátky. Místní policie včera zatkla devatenáct lidí včetně kapitána římského Lazia Stefana Mauriho a bývalého záložníka Janova Omara Milanetta, u dalších více než třiceti osob byly prohledány domy...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele