Mauri se po necelých dvou měsících vrací do Lazia

22.08.2015, 15:51
Aktuality
Stefano Mauri je znovu zaměstnancem Lazia. Zkušenému záložníkovi koncem června vypršela smlouva a římský klub mu novou původně nenabídl, nakonec ale změnil názor a služby 35letého fotbalisty si zavázal na další rok...

"Stefano Mauri je znovu registrovaným hráčem Biancocelesti," sdělil včera klub z hlavního města Itálie.

Mauri přišel do Lazia v lednu roku 2006 původně na hostování z Udinese, které bylo následně změněno v trvalý přestup. V týmu si vysloužil i kapitánskou pásku, hodně mu ovšem uškodila korupční aféra, v níž se objevilo jeho jméno. Mauri dostal nakonec devítiměsíční trest za to, že nenahlásil ovlivnění ligového duelu Lecce - Lazio, k němuž mělo dojít v květnu roku 2011.

Jméno italského fotbalisty ovšem bylo nedávno očištěno a i to mu otevřelo dveře zpět do Lazia. Mauri dostal plat 800 tisíc eur a díky bonusům si může přijít celkem na 1,1 milionu. Součástí kontraktu pak má být klauzule, podle níž se jeho jméno již nesmí objevit v sázkařských kauzách.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
icka

Reagovat
Alberto Aquilani

Vraj má v zmluve klauzulu, že keď bude znova jeho meno v stávkových kauzách, tak mu ju ukončia

Reagovat
Pipo123

Veď preto mu aj nepredlžili zmluvu, dostával Lazio do problémov a toto leto ho znova vyšetrovali, nedokázali mu nič tak Lazio sním uzavrelo zmluvu. Lotito to vymyslel dobre

Reagovat
danko10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele