Tecl: Možná je už pozdě, ale rádi jsme dostali Spartu pod tlak

Útočník Plzně Stanislav Tecl měl po sobotním vítězství 3:0 nad Duklou radost, že obhájce titulu znovu dostal pod tlak jiný pražský tým Spartu a minimálně na den ztenčil její náskok v čele první ligy na pět bodů. Autor první branky Viktorie ještě boj s letenským lídrem ještě nevzdává.

Tecl: Kdybych dal penaltu, věřím, že bychom ztrátu dotáhli

Stanislav Tecl byl hodně zklamaný kvůli své neproměněné penaltě v domácí odvetě s Lyonem (2:1). Třiadvacetiletý autor druhé branky Plzně věří, že kdyby pokutový kop proměnil, Viktoria by ještě v závěru dohnala úvodní ztrátu 1:4 a osmifinále Evropské ligy dotáhla minimálně do prodloužení.

Na hráče listopadu kandidují Costa, Petržela a Tecl

V nominaci na Hráče měsíce první ligy za listopad jsou obránce Costa ze Sparty a plzeňské duo Milan Petržela, Stanislav Tecl. Mezi trenéry v anketě Ligové fotbalové asociace (LFA) kandidují loučící se Pavel Vrba z Plzně, obhájce říjnového prvenství Vítězslav Lavička ze Sparty a kouč dalšího pražského celku Dukly Luboš Kozel.

Koláře i Tecla mrzely šance, ale "reparát" s Bayernem je potěšil

Stanislav Tecl a Daniel Kolář měli nejblíže k tomu, aby v Lize mistrů vstřelili gól favorizovanému Bayernu. Úterní porážka 0:1 je i kvůli vlastním neproměněným šancím mrzela. Oba ofenzivní hráči Plzně však byli rádi, že Viktoria odehrála s obhájcem trofeje mnohem důstojnější partii než v Německu.

Tecl se po devíti měsících v lize trefil: Hrozně jsem si oddechl

Možná ještě více než vysoká výhra 5:0 nad Bohemians Praha 1905 se mezi plzeňskými fotbalisty a fanoušky slavil střelec poslední branky Stanislav Tecl. Ten se totiž v lize trefil v plzeňském dresu poprvé od svého lednového příchodu a ukončil tak devět měsíců půstu.

Plzeň si podle Tecla na sebe výkony proti Neapoli upletla bič

Plzeňští si suverénním postupem přes Neapol do osmifinále Evropské ligy na sebe upletli bič. Myslí si to alespoň útočník Viktorie Stanislav Tecl, který tuší, že nyní se podobné výkony budou od týmu očekávat i v dalším kole proti Fenerbahce. Tureckého soka však považuje za většího favorita než Plzeň.

Tecl pozvánku do reprezentace vůbec nečekal a těší se na Vydru

Překvapující novinku v podobě premiérové pozvánky do národního týmu se dozvěděl plzeňský útočník Stanislav Tecl, když dnes nasedal se spoluhráči do letadla směr soustředění na Kypru. Že by ho mohl trenér Michal Bílek povolat, prý vůbec nečekal.

Útočník Tecl už patří Plzni, podepsal smlouvu na 3,5 roku

Útočník Stanislav Tecl už definitivně patří Plzni, kam přestoupil z Jihlavy. Dnes s aktuálním lídrem první ligy podepsal smlouvu na 3,5 roku. Dvaadvacetiletý kanonýr, který se na podzim blýskl deseti góly, již v Plzni zahájil přípravu a odehrál dva zápasy, s podpisem se jen čekalo na návrat majitele klubu Tomáše Paclíka ze zahraničí.

Tecl je blízko angažmá v Plzni, zahájí s ní přípravu

Utočník Stanislav Tecl je blízko přestupu z Jihlavy do Plzně, což by měl být jeden z největších zimních transferů české ligy. Dvaadvacetiletý kanonýr, který se na podzim blýskl deseti góly, již v Plzni absolvoval zdravotní testy a ve čtvrtek se západočeským týmem a lídrem nejvyšší soutěže zahájí zimní přípravu.

Tecl: Pokud budu přestupovat, chci mít poslední slovo

Kanonýr Stanislav Tecl vnímá časté spekulace o svém možném zimním přestupu z Jihlavy, kde se v podzimní části sezony blýskl deseti vstřelenými brankami v jedenácti zápasech. Zájmem o dvaadvacetiletého útočníka se netají především Plzeň.

Kanonýr Tecl může Jihlavě chybět až do konce podzimu

Nejlepší střelec Gambrinus ligy Stanislav Tecl z Jihlavy může kvůli zranění kotníku přijít o zbývajících pět zápasů podzimní části ligy. Dvaadvacetiletý kanonýr, který v letošní sezoně dal už deset branek, doplatil na nezaviněný souboj se sparťanským obráncem Jiřím Jarošíkem v nedělním duelu.

Ligový kanonýr Tecl doufá, že si góly schoval i pro jednadvacítku

V deseti odehraných kolech Gambrinus ligy nasbíral Stanislav Tecl devět branek a spolu s jabloneckým Davidem Lafatou vede tabulku kanonýrů. Jihlavský útočník věří, že si góly schoval i pro baráž o účast na evropském šampionátu jednadvacítek proti Rusku. Do ní mladíci vstoupí v pátek úvodním utkáním doma v Jablonci.

Nesmíme myslet na pohárové příčky, varuje Blažek

Nováček z Jihlavy zažívá nadmíru povedený vstup do sezóny, jako jediný zatím nepoznal pachuť porážky a po včerejší výhře nad Baníkem Ostrava okupuje páté místo. Zkušený brankář Jaromír Blažek ale brzdí euforii, jeho mužstvo se podle něj musí nadále soustředit na boj o záchranu.

Tecl: První gól za jednadvacítku, to je pohádka

Stanislav Tecl zažívá mimořádné střelecké období. Jihlavský útočník se s pěti brankami dělí v první lize o vedoucí příčku v tabulce kanonýrů a formu si přinesl i do reprezentační jednadvacítky. V dnešním závěrečném duelu kvalifikační skupiny s Walesem si jako střídající hráč připsal první dvě branky za "Lvíčata" a pomohl k výhře 5:0.

Tecl věří, že na góly z Tipsport ligy naváže i v druhé lize

Petr Švancara. Tomáš Oravec. David Lafata. Do společnosti fotbalových kanonýrů se dnes zařadil také jihlavský útočník Stanislav Tecl, který se s osmi trefami stal nejlepším střelcem 15. ročníku Tipsport ligy. Měl tak hlavní zásluhu na tom, že Vysočina turnaj vyhrála.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele