Slavia by si místo Mešanoviče mohla stáhnout z Jablonce Tecla

Slavie bude až do konce sezony chybět zraněný bosenský útočník Muris Mešanovič. Podle serveru iDNES.cz by si místo něj úřadující mistr a druhý tým ligové tabulky mohl stáhnout zpět Stanislava Tecla, který hostuje v Jablonci a s osmi góly je druhým nejlepším střelcem nejvyšší soutěže.

Podle Tecla Jablonec sráží ztracené vedení v mnoha zápasech

V Plzni prožil Stanislav Tecl úspěšné časy v letech 2013 až 2015, s Viktorií si zahrál Ligu mistrů, Evropskou ligu a vybojoval dva domácí tituly. Dnes na západě Čech nastoupil v dresu Jablonce a v osmé minutě si vypracoval po sólu přes půl hřiště jednu z mála šancí hostů. Gólem však neskončila a Jablonec prohrál 0:2.

Útočník Tecl zamířil ze Slavie na hostování zpět do Jablonce

Stanislav Tecl se vrací do Jablonce. Šestadvacetiletý útočník se neprosadil v nabitém kádru mistrovské Slavie a zamířil na roční hostování bez opce na sever Čech, odkud v lednu do Edenu přestoupil.

Tecl si nemyslí, že by Slavia jeho bývalému klubu nahnala strach

Pro slávistického útočníka Stanislava Tecla bude nedělní ligový šlágr s Plzní o to speciálnější, že na západě Čech v letech 2013 až 2015 působil. Viktoria podle něj bude v Edenu pro Pražany o to nebezpečnějším soupeřem, že v minulém kole ztratila body i vedení v tabulce po remíze 0:0 ve Zlíně.

Tecl plánoval zůstat v Jablonci, nad nabídkou Slavie ale neváhal

Přestože útočník Stanislav Tecl i kvůli narození potomka neplánoval, že v zimě opustí Jablonec, nad nabídkou Slavie neváhal. Šestadvacetiletý hráč ve středu podepsal s Pražany smlouvu a včera už za ně odehrál poločas přípravného zápasu s Ružomberokem. Do druhého týmu tabulky se vrátil po sedmi letech natěšený na boj o nejvyšší příčky.

Tecl vyměnil Jablonec za Slavii, v Edenu podepsal na tři roky

Útočník Stanislav Tecl přestoupil z Jablonce do Slavie. S druhým celkem prvoligové tabulky, ve kterém si před sedmi lety připsal první start v nejvyšší soutěži, podepsal šestadvacetiletý fotbalista tříletou smlouvu. Oba kluby o tom informovaly na svých webech.

Slavii by mohl posílit útočník Tecl z Jablonce

Slavia by mohla získat už šestou zimní posilu. Podle serveru iDNES.cz má do druhého celku ligy namířeno útočník Stanislav Tecl z Jablonce. Šestadvacetiletý hráč ještě musí v Edenu projít zdravotní prohlídkou a v úterý by měl být přestup dotažen. Vršovický klub zatím informaci nepotvrdil.

Jen jsem slíznul smetanu, řekl autor dvou jabloneckých gólů Tecl

Útočník Stanislav Tecl dal podruhé během svého působení v Jablonci v jednom ligovém utkání dvě branky, po vítězství 3:0 nad fotbalisty sousedního Liberce se ale jako hrdina necítil. Byl především rád, že jeho celek v prestižním podještědském derby dominoval a podal nejlepší výkon v sezoně. V závěru zápasu si obnovil lehčí zranění kotníku, věří však, že bude na další duel fit.

Na nejlepšího ligového hráče února kandidují Kolář, Šural a Tecl

Nejlepším fotbalistou první ligy za měsíc únor se stane Daniel Kolář z Plzně, Josef Šural ze Sparty, nebo jablonecký Stanislav Tecl. Mezi trenéry se o cenu v anketě Ligové fotbalové asociace ucházejí koučové pražských týmů Roman Pivarník (Bohemians 1905), Zdeněk Ščasný (Sparta) a Dušan Uhrin mladší (Slavia).

Hloupostí jsem nás připravil o závěrečný tlak, litoval Tecl

Útočník Stanislav Tecl je často považován za až moc hodného fotbalistu, v dnešním úvodním duelu 3. předkola Evropské ligy mezi Jabloncem a FC Kodaň ale předvedl nevídaný zkrat. V polovině druhého poločasu zezadu tvrdě fauloval Ludwiga Augustinssona a jen sedm minut po svém příchodu na hřiště dostal červenou kartu.

Bez trestu to nebude, řekl k Teclově vyloučení Šilhavý

Jablonec prohrál v úvodním utkání 3. předkola Evropské ligy s FC Kodaň 0:1 a výrazně si zkomplikoval postupové šance. Zápas rozhodl povedenou střelou v 51. minutě Benjamin Verbič, naději na obrat pak domácím sebralo v 69. minutě vyloučení střídajícího Stanislava Tecla. Toho prý dodatečný trest od severočeského klubu nemine...

Kopic míří z Jablonce do Plzně, druhým směrem jdou Wágner a Tecl

Jan Kopic přestoupil z Jablonce do mistrovské Plzně. Reprezentační záložník podepsal se západočeským klubem smlouvu na tři roky. Opačným směrem zamířili útočníci Tomáš Wágner se Stanislavem Teclem. Oba kluby o tom informovaly na dnešních tiskových konferencích.

Plzeňští očekávají těžší zápas s Jabloncem než v létě

Zatímco na začátku sezony Plzeň doma přehrála Jablonec bez potíží 3:1, v neděli fotbalisté Viktorie očekávají mnohem těžší utkání. Severočeši se totiž po letních změnách sehráli a nyní patří spolu se Spartou k hlavním rivalům Plzně v boji o titul. V případě výhry dokonce mohou přezimovat v tabulce před ní.

Tecl nastoupil v Brně opět jako žolík a nastartoval obrat Plzně

Až do devátého kola čekal kanonýr Plzně Stanislav Tecl na svůj první gól v tomto ročníku fotbalové ligy. Kouč Miroslav Koubek momentálně dává přednost v základní sestavě Janu Chramostovi a Tecl musí čekat na lavičce na svou příležitost. V Brně dnes Tecl svoji roli splnil na sto procent, po sedmi minutách pobytu na hřišti vyrovnal, jeho branka lídra soutěže uklidnila a nasměrovala k vítězství 3:2.

Zraněného Necida v reprezentaci nahradil Tecl

Z nominace české reprezentace pro přípravný zápas s Rakouskem vypadl zraněný útočník Slavie Tomáš Necid. Trenér Pavel Vrba místo něj na úterní utkání v Olomouci povolal Stanislava Tecla z Plzně. Necid se zranil v sobotním ligovém duelu v Ostravě a musel odložit návrat do národního týmu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele