Trpišovský: Hilál má nůž na krku, musí ukázat, že na Slavii má

Po odchodech Milana Škody a Micka van Burena plánuje trenér Slavie Jindřich Trpišovský odehrát 15 jarních ligových zápasů se dvěma útočníky. Jedničkou by měl být Stanislav Tecl, zatímco Júsuf Hilál má podle Trpišovského "nůž na krku". Obhájce titulu nechce posílit útok i proto, že v létě počítá s příchodem Petara Musy, který hostuje v Liberci.

Podle Tecla nebude mít duel s Barcelonou na slávisty v Plzni vliv

Podle útočníka Stanislava Tecla nebude mít středeční zápas Slavie v Lize mistrů s Barcelonou žádný vliv na nedělní ligový šlágr v Plzni. Podle devětadvacetiletého hráče, který v minulosti oblékal dres Viktorie, může být klíčové, komu se ve Štruncových sadech podaří dát první gól.

Tecl je po zranění natěšený na sezonu jako nikdy v kariéře

Slávistický útočník Stanislav Tecl je na nadcházející sezonu natěšený asi nejvíc v kariéře. Osmadvacetiletý hráč se totiž vrací na trávníky po dlouhé pauze a operaci kolena, kvůli které s výjimkou tří minut v posledním kole minulého ročníku nehrál soutěžní zápas devět měsíců.

Tecl po plastice vazu už do sezony nejspíš nezasáhne

Útočník reprezentace a pražské Slavie Stanislav Tecl je po operaci předního zkříženého vazu v koleni a s největší pravděpodobností už do této sezony nezasáhne. Vedoucí tým první ligy to oznámil na svém webu. Osmadvacetiletý hráč se podrobil plastice vazu už ve čtvrtek, v lize naposledy nastoupil 23. září.

Slávista Tecl má podvrtnuté koleno, na operaci nemusí

Slávistický útočník Stanislav Tecl utrpěl v nedělním utkání 9. ligového kola s Bohemians 1905 distorzi pravého kolena. Zranění tedy není tak vážné, jak se původně mohlo zdát, a osmadvacetiletý reprezentant nemusí na operaci. V nejbližší době ale bude chodit s ortézou o berlích a rehabilitovat. Jak dlouho bude mimo hru, Slavia neupřesnila.

Ve šlágru nejvíce běhal Coufal ze Slavie, nejrychlejší byl Tecl

Nejaktivnějším hráčem šlágru 7. ligového kola mezi Slavií a Plzní byl domácí obránce Vladimír Coufal. Pravý bek pomohl k vysokému vítězství 4:0 hned 12.125 naběhanými metry. Přes dvanáct kilometrů se podle systému Tracab využívaného O2TV Sport při přenosech dostal i jeho spoluhráč Tomáš Souček (12.015). Celkem pět slávistů má více naběháno než nejlepší hráč Plzně.

Slavia prodloužila smlouvy s Teclem a Zmrhalem do roku 2021

Reprezentanti Stanislav Tecl a Jaromír Zmrhal prodloužili smlouvy s pražskou Slavií do roku 2021. Teclovi měl původně kontrakt vypršet na konci příštího roku, Zmrhalovi o půl roku dříve.

Byla to zásluha celého týmu, odmítl Tecl roli hrdiny

Ačkoli dvěma brankami zajistil hráčům Slavie triumf ve finále MOL Cupu nad Jabloncem, odmítl Stanislav Tecl roli hrdiny. Ke gólům mu podle něj hodně pomohli spoluhráči. Více než individuální úspěch ho těší, že po třech ligových titulech může poprvé v kariéře slavit zisk poháru. A pro Slavii ukončil šestnáctileté čekání na pohárovou trofej.

Tecl nechtěl, aby se fanoušci Slavie dívali na slavící Plzeň

K jednomu gólu přispěl, druhý dal sám. Útočník Stanislav Tecl tak zařídil výhru fotbalistů Slavie 2:0 nad Plzní a svému bývalému celku oddálil oslavy titulu. To pro něj bylo hlavní motivací, jelikož nechtěl, aby fanoušci Pražanů museli v Edenu sledovat slavící Viktorii.

Od výhry v Brně se můžeme odrazit k větší fotbalovosti, řekl Tecl

Útočník Stanislav Tecl, který svým 50. gólem v nejvyšší soutěži rozhodl o výhře Slavie v Brně, věří, že vydřené vítězství 1:0 pražskému celku pomůže odrazit se k lepším výsledkům. Červenobílí totiž před utkáním se Zbrojovkou remizovali se Spartou a doma nečekaně prohráli se Zlínem.

Tecl spasil Slavii a věří, že v pravý čas využil svou šanci

Během podzimního působení v Jablonci byl fotbalista Stanislav Tecl s osmi góly druhým nejlepším střelcem ligy a měl prakticky jisté místo v sestavě, po zimním návratu z hostování na severu Čech do Slavie ale v úvodních čtyřech soutěžních zápasech jara odehrál jen sedm minut. Až dnes v duelu 20. kola s Brnem dostal sedmadvacetiletý útočník šanci na 22 minut a využil ji ke gólu na 2:1, jímž otočil skóre.

Slavia pod Trpišovským změnila kurz. Nesmíme ale uhnout, ví před jarem kouč

Pražská Slavia prošla přes zimu výrazným "poliberečtěním" a pomalu vstřebává náročný způsob hry, který vyžaduje kouč Jindřich Trpišovský. Ten zkouší s týmem vícero rozestavení a chce se přiblížit totálnímu fotbalu. Na co to bude na jaře sešívaným stačit?

Jablonec vyměnil trenéra i kompletní ofenzívu. Zaútočí pod Radou na poháry?

Nový trenér. Nový útok. Nový vzestup? Jablonec prošel přes zimní přestávku několika změnami a na jaře se nejen jeho fanoušci, ale i zbytek ligy mají na co těšit.

Slavia dotáhla příchod brankáře Koláře, vrací se útočník Tecl

Slavia Praha dotáhla přestup brankáře Ondřeje Koláře z Liberce. Třiadvacetiletý gólman úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku a s úřadujícím českým mistrem podepsal smlouvu do 30. června 2021. Do Slavie se předčasně vrátil útočník Stanislav Tecl, který měl původně do konce sezony hostovat v Jablonci.

Poslední prioritou pro kouče Slavie Trpišovského je útočník Tecl

Slavia Praha v zimní pauze angažovala už tři velké posily do defenzivy a momentální prioritou pro nového trenéra Jindřicha Trpišovského je získat útočníka Stanislava Tecla z Jablonce, kde měl do konce sezony hostovat. Další příchody už úřadující český mistr v zimní přestávce neplánuje.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele