Další články

Obránce Slovácka Hofmann se těší na životní zápas ve finále poháru

Slovácko zakončilo ligovou sezonu jasnou výhrou 3:0 nad královéhradeckým nováčkem v pátém kole nadstavbové skupiny o titul, podle obránce Stanislava Hofmanna je však vrchol sezony teprve čeká. Jednatřicetiletý bek vzhlíží ke středečnímu finále domácího poháru se Spartou na stadionu v Uherském Hradišti jako k životnímu duelu.

Penalty na tréninku všichni dávali, kroutil hlavou po vyřazení Hofmann

Velké zklamání čišelo ze stopera Stanislava Hofmanna po vyřazení Slovácka ve 2. předkole Evropské konferenční ligy s Plovdivem. Tým z Uherského Hradiště navzdory velké převaze dal jen jeden gól, kterým srovnal manko z prvního duelu, a pak vyhořel v rozstřelu, ve kterém proměnili penaltu pouze dva hráči z pěti.

Hofmann si rozmyslel odchod ze Slovácka a prodloužil s klubem smlouvu

Obránce Stanislav Hofmann si rozmyslel plánovaný odchod ze Slovácka do zahraničí a v klubu z Uherského Hradiště prodloužil smlouvu do konce příští sezony. Účastník kvalifikace Evropské konferenční ligy o tom informoval na svém webu.

Hofmann poprvé zažil zápas, v němž dal tým v oslabení tři góly

Stanislav Hofmann ze Slovácka poprvé v kariéře zažil zápas, v němž dal tým v oslabení tři branky. Celek z Uherského Hradiště navzdory vyloučení Jana Navrátila z 15. minuty zvítězil ve 20. ligovém kole v Příbrami vysoko 4:1 a poskočil na třetí místo tabulky. Hofmann coby stoper k výhře přispěl úvodním gólem a poté vybojovanou penaltou.

Když daly gól, tak si Pardubice zasloužily vyhrát, řekl Hofmann

Kapitán Slovácka Stanislav Hofmann označil výhru Pardubic v ligové předehrávce za šťastnou, ale zároveň zaslouženou. Domácí tým nesplnil roli favorita a prohrál s nováčkem 0:1 brankou v poslední minutě nastavení.

Hofmann byl přesvědčen, že video nemůže gól Liberce potvrdit

Stanislav Hofmann ze Slovácka nepochyboval o tom, že sudí Miroslav Zelinka v předehrávce 12. ligového kola po konzultaci s videorozhodčím odvolá vyrovnávací gól libereckého Petara Musy na 2:2 z 59. minuty. Devětadvacetiletý domácí obránce byl přesvědčen, že přihrávající Alexandru Baluta zahrál v souboji s ním rukou. Branka opravdu neplatila a Slovácko i díky tomu zvítězilo 3:1.

Hofmann má poraněný kotník, Rada jde ze Slovácka do ČFL

Slovácku prořídla defenziva. Kvůli zranění kotníku bude týmu několik týdnů chybět stoper Stanislav Hofmann, vedení klubu se navíc dohodlo na ukončení spolupráce s veteránem Tomášem Radou, který míří do třetiligového Vltavínu.

Slovácko získalo Hofmanna z Mostu

Slovácko posílí od příští sezony jednadvacetiletý defenzivní záložník Stanislav Hofmann z druholigového Mostu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele