Další články

Nakamura nabádá krajany, aby šli zkusit štěstí do ciziny

Japonský záložník Šunsuke Nakamura se pustil do kritiky svých fotbalových krajanů. Nelíbí se mu, že další japonští hráči preferují setrvání ve vlasti. Podle Nakamury by totiž měli odejít do zahraničních soutěží, kde by prý dále rozvíjeli své fotbalové kvality a podpořili by prestiž japonského fotbalu.

Nakamura přiznal, že na španělskou ligu nestačil

Po několika měsících se Šunsuke Nakamura rozhovořil o svém nepovedeném angažmá v Espanyolu Barcelona. Japonský záložník se z klubu v lednu vrátil do Jokohamy a nyní uvedl, že na španělskou ligu neměl patřičnou kvalitu.

Nakamura chystá návrat do Jokohamy

Záložník Šunsuke Nakamura se připravuje na návrat do Jokohamy, kde odstartoval kariéru. Japonský klub se podle agentury AP dohodl s Espanyolem Barcelona na přestupu jednatřicetiletého fotbalisty.

Pocchetino již příliš nepočítá s Nakamurou, ten vyhlíží odchod

Shunsuke Nakamura měl být velkou posilou Espanyolu Barcelona pro letošní sezonu, v katalánském klubu se ovšem neprosadil a nejpozději v létě z něho pravděpodobně odejde. Naznačil to agent japonského záložníka, který pro svého klienta hledá nové angažmá již nyní...

Nakamura nehraje, přesto o odchodu z Espanyolu neuvažuje

Šunsuke Nakamura se zatím v Espanyolu nedokázal naplno prosadit, většinu zápasů pouze střídá. Japonský záložník přesto o odchodu z barcelonského klubu neuvažuje, chce si své místo v sestavě vybojovat.

Nejsem žádná hvězda, říká Nakamura

Včera do Barcelony přiletěl Šunsuke Nakamura, nová tvář Espanyolu, aby se podrobil lékařské prohlídce a představil se fanouškům. Japonský záložník odmítl srovnání s milionovými posilami Realu Madrid.

Espanyol dokončil příchod Nakamury

Shunsuke Nakamura zůstává v Evropě, japonský záložník se dnes definitivně dohodl na smlouvě v Espanyolu. Barcelonský klub informaci zveřejnil na svých webových stránkách s tím, že brzy 31letý Nakamura podepsal dvouletý kontrakt...

Nakamura má namířeno do Espaňolu

Šunsuke Nakamura by měl podle informací japonských médií podepsat smlouvu s Espaňolem Barcelona. Se španělským klubem už se prý třicetiletý hráč dohodl na platu 1,6 milionu dolarů ročně.

Nakamura možná zůstane v Evropě, jedná s Espaňolem

Japonská hvězda Šunsuke Nakamura zřejmě odloží plánovaný návrat domů. O třicetiletého záložníka projevil zájem Espaňol Barcelona a hráčův agent začal s vedením španělského klubu jednat.

Strachan Nakamurovi v létě v odchodu bránit nebude

Shunsuke Nakamura by se rád vrátil do vlasti a pokud se k tomuto kroku odhodlá v létě, nebude mu v cestě stát jedna důležitá postava skotského Celtiku. Japonskému záložníkovi dal již nyní své svolení manažer skotského klubu Gordon Strachan...

Nakamura se chce z Celtiku vrátit do Japonska

Jeden z nejlepších hráčů skotské ligy Šunsuke Nakamura možná v soutěži brzy skončí. Podle agentury Reuters se chce záložník Celtiku Glasgow už v lednu vrátit do rodného Japonska a hrát za svůj bývalý tým Jokohama F-Marinos, který už má pro skotský velkoklub připravenu nabídku deseti milionů dolarů.

Nakamura vyhlíží návrat do Japonska

Celtic by mohl již brzy přijít o jednu ze svých největších hvězd. Ke klíčovým postavám týmu manažera Gordona Strachana patří japonský záložník Shunsuke Nakamura, tomu se ale stýská po vlasti a Skotsko by mohl opustit již v zimě...

Bologna se snaží z Celtiku získat Nakamuru

Bologna, nováček Serie A, hledá posily pro blížící se ligový ročník. Tou nejzářivější by se mohl stát Shunsuke Nakamura, záložník Celtiku. Prezident Boloně Alfredo Cazzola už učinil první nabídku za japonského reprezentanta.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele