Další články

Jsem zklamaný, řekl po remíze s Juventusem Keita

K žádným převratným změnám nedošlo během uplynulého kola italské nejvyšší soutěže. Pětadvacáté kolo včera večer zakončil šlágr mezi římským AS a turínským Juventusem, který přinesl remízu 1:1. Horší nálada po závěrečném hvizdu panovala v domácím táboře...

Keita oblékne dres AS Řím, dohodl se na roční smlouvě

Seydou Keita po šesti měsících znovu mění působiště. Zkušený malijský reprezentant si po francouzské a španělské lize vyzkouší nejvyšší soutěž také v Itálii, dnes se coby volný hráč na jednu sezónu upsal AS Řím...

Valencia podepsala Seydoua Keitu, na odchodu jsou tři hráči

Seydou Keita se po roce a půl vrací do španělské ligy, malijský reprezentační záložník nedávno ukončil smlouvu v čínském celku Dalian Aerbin a dnes se do konce sezóny upsal Valencii. Klub z východu Španělska také potvrdil, že Mestallu opouštějí Dorlan Pabón, Hélder Postiga a Andrés Guardado...

Keita určitě nebude dál působit v Barceloně. Měl by jít do Číny

Malijský záložník Seydou Keita se po čtyřech letech a 14 trofejích loučí s katalánskou metropolí. Včera večer to oznámil vedení, které také okamžitě zareagovalo uveřejněním oficiální zprávy. V nejbližších dnech by měl Keita završit svůj přestup do Číny...

Nejlepším africkým fotbalistou za rok 2011 je Yaya Touré

Nejlepším fotbalistou Afriky za rok 2011 je Yaya Touré. Záložník Manchesteru City porazil v anketě trenérů a kapitánů 53 zemí kontinentu Ghaňana Andrého Ayewa z Marseille a barcelonského hráče Seydou Keitu z Mali.

Nejlepším hráčem Afriky bude André Ayew, Yaya Touré nebo Keita

Nejlepší fotbalista Afriky za letošní rok vzejde z trojice André Ayew z Marseille, Seydou Keita z Barcelony a Yaya Touré z Manchesteru City. Jméno vítěze bude oznámeno ve čtvrtek na galavečeru v ghanské Akkře.

Eto'o může být popáté nejlepším africkým fotbalistou

Kamerunský útočník Samuel Eto'o se může popáté stát nejlepším fotbalistou Afriky. Třicetiletý hráč Anži Machačkala je v desetičlenné nominaci na trofej za letošní rok, jejíž majitel bude vyhlášen 22. prosince na galavečeru v Akkře.

Eto'o může být počtvrté nejlepším fotbalistou Afriky

Kamerunský střelec Samuel Eto'o útočí na rekordní čtvrté vítězství v anketě o nejlepšího fotbalistu Afriky. Kanonýr Interu Milán je v užší pětičlenné nominaci spolu s obhájcem titulu Didierem Drogbou z Pobřeží slonoviny, jeho krajanem Salomonem Kalouem, Asamoahem Gyanem z Ghany a Seydouem Keitou z Mali.

Drogba a Eto’o favority na cenu pro nejlepšího Afričana roku 2010

Letošní nominaci African Footballer of the Year samozřejmě výrazně ovlivnil letní světový šampionát, jenž se navíc konal právě na černém kontinentě. Nejvíce zástupců má čtvrtfinalista MS Ghana, jejíž největší hvězda Michael Essien ale právě kvůli neúčasti na turnaji v desetičlenném výběru schází.

Africký fotbalista roku bude z Barcelony, Chelsea nebo Interu

Africká fotbalová federace (CAF) zveřejnila nominaci na nejlepšího hráče kontinentu za rok 2009. O trofej se ucházejí barcelonští Yaya Toure a Seydou Keita, Samuel Eto'o z Interu a hráči Chelsea Didier Drogba s Michaelem Essienem.

Barcelona definitivně získala Keitu

Přestup záložníka Seydou Keity ze Sevilly do Barcelony je definitivně hotov. Katalánci vykoupili malijského reprezentanta za 14 milionů eur ze smlouvy, Keita se novému klubu upsal na příští čtyři sezóny.

Nákupní seznam Barcelony čítá deset jmen

Španělský Sport tvrdí, že vedení Barcelony již vytyčilo hlavní přestupové cíle pro nadcházející léto. Seznam by měl čítat hned deset jmen, které se stanou terčem barcelonských vyjednávání. Seydou Keita s Gerardem Piqué by měli katalánský klub posílit již brzy.

Nikoho prodávat nemusíme, hlásí del Nido

Prezident španělské Sevilly josé María del Nido krátce po skončení sezony na tiskové konferenci promluvil na téma přestupových tahů. Pro Sevillu to bude pravděpodobně krušné léto, jelikož se očekává odchod klíčových hráčů. Ale také nové tváře by se měly na stadionu Ramóna Sanchéze Pizjuána objevit.

Barcelona chce s Alvesem koupit i Keitu

Hned dva hráče by ráda Seville přetáhla Barcelona. Katalánci začínají s přestavbou kádru po nepovedené sezóně, k budoucím úspěchům by jim měli pomáhat Daniel Alves a Seydou Keita. Podle španělských médií však zatím mají oba kluby odlišné představy o odstupném.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele