Další články

Málaga přilákala z Valencie záložníka Joaquína

Někdejší španělský reprezentant Joaquín se stal další posilou Málagy. Klub získal záložníka z konkurenční Valencie a podepsal s ním smlouvu do léta 2014. Joaquína bude do Málagy brzy následovat sevillský obránce Sergio Sánchez.

Sánchez: Znovu hrát je jako vyhrát titul

Sergio Sánchez se každým dnem blíží k návratu na zelené trávníky. Mladý obránce Sevilly vyhrává svůj boj se srdeční vadou, už delší dobu poctivě trénuje a za několik týdnů by se mohl objevit v sestavě španělského klubu...

Sánchez vyhlíží návrat na hřiště, hrát by mohl už v říjnu

Sergio Sánchez už hodně netrpělivě vyhlíží návrat na zelené trávníky. Mladý obránce Sevilly musel před necelým rokem kvůli srdeční vadě přerušit kariéru a v březnu se podrobil operaci. Ta byla úspšná a úspěšná je i jeho cesta za návratem, který by se mohl konat již příští měsíc...

Sergio Sánchez půjde se srdeční vadou na operaci

Španělský fotbalista Sergio Sánchez půjde na operaci srdce. Plánovaný zákrok by měl třiadvacetiletému obránci FC Sevilla umožnit pokračovat v kariéře, kterou musel po odhalení srdeční vady na počátku ledna přerušit.

Sergio Sánchez přerušil kariéru kvůli srdeční vadě

Třiadvacetiletý španělský obránce Sergio Sánchez z FC Sevilla přerušil na neurčito kariéru kvůli srdeční vadě. Jeho klub to oznámil na svém webu. Sánchez přišel do Sevilly v létě za tři miliony eur z Espaňolu Barcelona, aby posílil účastníka Ligy mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele