Sánchez vyhlíží návrat na hřiště, hrát by mohl už v říjnu

17.09.2010, 19:40
Aktuality
Sergio Sánchez už hodně netrpělivě vyhlíží návrat na zelené trávníky. Mladý obránce Sevilly musel před necelým rokem kvůli srdeční vadě přerušit kariéru a v březnu se podrobil operaci. Ta byla úspšná a úspěšná je i jeho cesta za návratem, který by se mohl konat již příští měsíc...

Sánchez přišel do Sevilly loni v létě za tři miliony eur z Espaňolu Barcelona. Na jeho blíže neupřesněnou srdeční vadu se pak na přelomu roku přišlo při lékařském vyšetření.

"Pravdou je, že to byla hodně dlouhá a těžká cesta. Testy vypadají dobře, ale ještě musíme počkat. Říjnový termín je možná hodně brzký, ale všechno jde velmi dobře," sdělil 24letý obránce.

"Léčba je velmi pozitivní a proto byl termín mého návratu posunut směrem kupředu. Důležité je, že výsledky testů jsou perfektní. Vedle testů jsou ještě důležitější mé pocity, své tělo znám výborně a pokud řeknu, že nebudu hrát, tak zkrátka nebudu," pokračoval Sánchez.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
cresposuper

Vyzerá tak na 40

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele