Další články

Newcastle a Brighton v Evropě: 37. kolo Premier League v kostce

Dvacetileté čekání na účast v Lize mistrů je u konce. Fotbalisté Newcastlu si po bezbrankové remíze s Leicesterem definitivně zajistili vstupenku do milionářské soutěže a rozjásali beznadějně vyprodaný St. James‘ Park. V euforii se topí i v Brightonu, jenž po středeční dohrávce s Manchesterem City (1:1) stvrdil šesté místo, které znamená skupinovou fázi Evropské ligy.

Arsenal March In On: 20. kolo Premier League v kostce

Fenomenální tažení Arsenalu pokračovalo v severolondýnském derby s Tottenhamem, na jehož stadionu zvítězil 2:0 a zvýšil náskok v čele soutěže na osm bodů. Obhájci titulu City totiž i kvůli nepochopitelnému selhání systému VAR prohráli v manchesterském derby s United 1:2. V Brightonu se zápas s Liverpoolem (3:0) obešel bez kontroverzí a životní formu v něm potvrdil záložník Solly March, který dvakrát skóroval a navrch přidal asistenci.

Nottingham má 22. letní posilu, jako volný hráč přišel obránce Aurier

Už 22. letní posilou nováčka anglické ligy Nottinghamu Forest se stal obránce Serge Aurier. Devětadvacetiletý kapitán reprezentace Pobřeží slonoviny přišel jako volný hráč po vypršení smlouvy s Villarrealem.

Aurier po odchodu z Tottenhamu zamířil do Villarrealu

Obránce Serge Aurier je novou posilou Villarrealu. Španělský klub oznámil, že se s bývalým hráčem Tottenhamu dohodl na roční smlouvě s opcí na další dvě sezony.

Fraška v Divadle snů: 34. kolo Premier League v kostce

Superliga vzbudila ve fotbalovém světě horoucí vášně. Protestovalo se před Stamford Bridge, na ulicích ve španělsku, v Anglii i v Itálii. A právě fotbaloví příznivci, kteří se jako jeden člověk semknuli, aby bojovali za zdravý a férový fotbal, měli velký podíl na konečném krachu ideově zvráceného podniku. Jen na Old Trafford to trochu přepískli...

Anfield Road rage: 23. kolo Premier League v kostce

V roce 1963 zastřelili Kennedyho. Beatles vydali své první studiové album, Martin Luther King všem řekl, že má sen, Vietnamská válka se začala otáčet ve prospěch komunistického severu... a Liverpool naposled prohrál tři domácí ligová utkání v řadě. Dlouhých 58 let neměli Reds na Anflied Road takovou krizi jakou coby úřadující šampioni prožívají nyní...

Probuzený Auba i kanonýr Stones: Sestava 19. kola Premier League

Manchester City v úvodu sezóny paběrkoval, a tak se Pep Guardiola rozhodl rázně zasáhnout. I kvůli absenci jakéhokoli zdravého útočníka schopného střílet góly zaměřil svou pozornost hlavně na dokonalou defenzivu, což se promítlo na sedmi čistých kontech z posledních devíti zápasů. Obránci, jmenovitě John Stones, se mu navíc nyní odvděčili i zabijáckým instinktem před bránou soupeře.

Aurier dva dny po tragické smrti bratra pomohl Tottenhamu k výhře

Obránce Tottenhamu Serge Aurier pomohl ve středu v anglické lize k vítězství 3:1 nad Newcastlem jen dva dny poté, co tragicky zemřel jeho mladší bratr. Christopher Aurier byl v pondělí nad ránem zastřelen před nočním klubem na předměstí Toulouse. Sedmadvacetiletý reprezentant Pobřeží slonoviny se rozhodl hrát, i když mu klub nabídl, aby si vzal volno a odletěl do Francie.

Chtěl bych ukončit kariéru v PSG, vyhlásil Aurier

Serge Aurier před necelými třemi lety vyměnil Paris Saint-Germain za Tottenham a jednoho dne by se mohl po stejné trase vrátit. Reprezentant Pobřeží slonoviny chce ukončit kariéru u úřadujícího šampiona Francie...

Tottenham dokončil příchod obránce Auriera

Serge Aurier se stěhuje z Paris Saint-Germain do Tottenhamu. Ten se s francouzským klubem dohodl na odstupném ve výši 25 milionů eur, sám hráč následně podepsal pětiletou smlouvu...

Tottenham znovu posílil zadní řady, získal Argentince Foytha

Zabralo to zhruba celé léto a - podle samotného obránce - až sedm telefonátů od trenéra Mauricia Pochettina, nicméně Juan Foyth se dnes přeci jen stal třetí letní posilou Tottenhamu. Spurs si mládežnického reprezentanta Argentiny uvázali na dlouhých pět let, zaplatí za něj údajně osm milionů liber...

Auriera zájem Barcelony těší, z PSG se ale nechystá

Barcelona hledá posilu na pravý okraj obrany a do jejího hledáčku se dostal například Serge Aurier. Reprezentanta Pobřeží slonoviny zájem katalánského klubu těší, z francouzského Paris Saint-Germain se ale v nejbližší době nechystá...

Aurier naznačil divákům podříznutí krku, gesto bude řešit FIFA

Mezinárodní fotbalová federace (FIFA) se bude zabývat chováním obránce Pobřeží slonoviny Serge Auriera, který v sobotním utkání kvalifikace mistrovství světa s Mali naznačil divákům podříznutí krku.

Aurier byl kvůli napadení policisty odsouzen k vězení

Reprezentant Pobřeží slonoviny Serge Aurier byl odsouzen k dvouměsíčnímu vězení za napadení policisty. Hráč francouzského mistra Paris St. Germain byl soudem v Paříži shledán vinným, že policistu udeřil loktem. Také musí zaplatit pokutu 600 eur (zhruba 16.000 korun), dalších 1500 eur jej budou stát soudní výlohy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele