Další články

Leverkusen podepsal Boenische

Bayer Leverkusen získal na levou stranu obrany místo zraněného Michala Kadlece polského reprezentanta Sebastiana Boenische. Pětadvacetiletý fotbalista byl bez angažmá poté, co mu v létě vypršela smlouva ve Werderu Brémy.

Polští reprezentanti se těší na "finále" s českým týmem

Po remíze s Ruskem vnímají polští reprezentanti sobotní zápas s českým týmem jako předčasné finále mistrovství Evropy. Pouze výhra může svěřencům trenéra Franciszka Smudy zajistit postup ze skupiny A do čtvrtfinále.

Polský obránce Boenisch před Eurem stihne přestup do Stuttgartu

Obránce Sebastian Boenisch změní ještě před ME působiště. Pětadvacetiletý hráč s německými kořeny odmítl prodloužit smlouvu s Werderem Brémy a má namířeno do Stuttgartu. Podle deníku Bild se dohodl s šestým týmem uplynulého ročníku bundesligy na tříletém kontraktu. Přestup má být uzavřen v příštím týdnu.

Polský trenér na mě bude vsázet, věří Boenisch

Sebastiana Boenische již brzy čeká debut za polskou reprezentaci. Obránce Werderu Brémy hrál v mládežnických kategoriích za Německo, v létě se ale rozhodl reprezentovat svoji rodnou zemi a za hlavní důvod uvádí fakt, že trenér Franciszek Smuda na něm bude stavět...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele