Další články

Fanoušci Lazia rasisticky uráželi Umtitiho, klub má částečně uzavřený stadion

Středeční zápas Serie A mezi Lecce a Laziem byl na několik minut přerušen kvůli rasistickým projevům příznivců hostujícího římského klubu. Urážky byly namířeny na domácí hráče Samuela Umtitiho a Lamecka Bandu. Rozhodčí zápas, který domácí tým vyhrál 2:1, v jednu chvíli ve druhém poločase zastavil a hlasatel vyzval fanoušky, aby se skandováním přestali.

Umtiti odešel z Barcelony na hostování do Lecce

Obránce Samuel Umtiti po šesti letech opustil Barcelonu a zamířil na roční hostování k nováčkovi italské ligy Lecce. Francouzskému mistrovi světa vyprší smlouva s katalánským klubem po této sezoně.

Obránce Barcelony Umtiti musí se zlomenou zánártní kůstkou na operaci

Francouzský obránce Samuel Umtiti si na tréninku Barcelony zlomil zánártní kůstku a v úterý se podrobí operaci. Katalánský klub to oznámil na webu, podle odhadů bude Umtiti mimo hru několik měsíců.

Barcelona se dohodla na prodloužení smlouvy s Umtitim

Samuel Umtiti předčasně prodloužil smlouvu s Barcelonou do roku 2026. Francouzský obránce se vzdal části platu, jenž mu zbýval z předchozího kontraktu a díky tomu katalánský celek může zaregistrovat Ferrána Torrese...

Barcelona má koronavirem nakažené další tři hráče

Koronavirovou krizi v Barceloně prohloubily další tři pozitivní testy. Nově nakažení jsou útočník Ousmane Dembélé, obránce Samuel Umtiti a mladík Gavi, které čeká povinná čtrnáctidenní izolace.

Barcelona má dalšího nakaženého hráče mimo tým pro LM

Francouzský obránce Samuel Umtiti z Barcelony měl pozitivní test na koronavirus. Podle vyjádření klubu to ale nijak neovlivní dnešní čtvrtfinále Ligy mistrů s Bayernem Mnichov. Umtiti je zraněný a nepřišel do kontaktu s týmem nominovaným pro elitní soutěž.

Mistr světa Umtiti se hned na druhém tréninku Barcelony zranil

Francouzský obránce Samuel Umtiti se zranil hned na druhém tréninku Barcelony po návratu k přípravě. Úřadující mistr světa si poranil pravé lýtko a katalánský klub oznámil, že není jasné, kdy se bude moci do přípravy znovu zapojit.

Umtiti pojede k poháru po vlastní ose, musí k soudu

Obránce Barcelony Samuel Umtiti se bude muset ke čtvrtečnímu čtvrtfinále Španělského poháru na hřišti Bilbaa dopravit po vlastní ose. Francouzský mistr světa totiž jde dopoledne v den zápasu k soudu.

Umtiti: V další sezóně zůstanu hráčem Barcelony

Samuel Umtiti má za sebou hodně těžkou sezónu, načež se dostal do spojení s možným odchodem z Barcelony. Francouzský reprezentant ale na změnu dresu nemyslí...

Barcelona má problémy se stopery, po Umtitim se zranil i Vermaelen

Barcelona se bude muset zhruba šest týdnů obejít bez belgického reprezentanta Thomase Vermaelena. Dvaatřicetiletý obránce si při pátečním utkání bronzových medailistů z mistrovství světa se Švýcarskem (2:1) v Lize národů zranil pravý stehenní sval.

Barcelona si pojistila stopera Umtitiho

Samuel Umtiti spojil i svoji další budoucnost s Barcelonou. Katalánský velkoklub, kde se francouzský reprezentant zařadil k oporám, si 24letého obránce zavázal do roku 2023...

Umtiti chce prodloužit ještě před mistrovstvím světa

Obránce Barcelony Samuel Umtiti, o kterém se v poslední době spekulovalo jako o možné posile Manchesteru United, potvrdil, že z Barcelony neplánuje odejít. Naopak chce ještě před mistrovstvím světa podepsat nový kontrakt s katalánským klubem.

Umtiti je v Barceloně šťastný, o nové smlouvě se ale nejedná

Už delší dobu se spekuluje o tom, že by Samuel Umtiti mohl vydržet v kádru Barcelony jenom dvě sezony. Francouzský obránce se po příchodu z Lyonu začlenil do základní sestavy a podává spolehlivé výkony, problémem je ovšem jeho výstupní klauzule...

Umtiti se stává dalším barcelonským obráncem na marodce

Barcelonského stopera Samuela Umtitiho čeká menší závod s časem, pokud má stihnout domácí El Clásico, které je v plánu na třetího prosince. Francouzský stoper totiž kromě nadcházejících dvou zápasů reprezentace vynechá také příští tři týdny klubové kopané...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele