Další články

Mason ocenil, jak mu Čech pomáhal po vážném zranění hlavy

Záložník Ryan Mason ocenil, jak mu brankář Petr Čech pomáhal při léčbě fraktury lebky. Český gólman Arsenalu, který podobné zranění utrpěl v říjnu 2006, šestadvacetiletého hráče anglického druholigového Hullu několikrát navštívil doma a je s ním v pravidelném telefonickém kontaktu.

Čech nabídl Masonovi pomoc a zkušenosti ze svého zranění hlavy

Brankář Arsenalu Petr Čech nabídl pomoc záložníkovi Hullu Ryanu Masonovi, který se zotavuje po vážném zranění hlavy. Bývalá reprezentační jednička se chce s anglickým hráčem podělit o zkušenosti z vlastní léčby fraktury lebky.

Mason byl osm dnů po operaci prasklé lebky propuštěn z nemocnice

Záložník Ryan Mason z Hullu byl osm dnů po operaci prasklé lebky propuštěn z londýnské nemocnice. Pětadvacetiletý fotbalista se vážně zranil v utkání anglické ligy proti Chelsea po srážce s obráncem Garym Cahillem.

Mason musel po srážce hlav na operaci, jeho stav je stabilizován

Velice smutnou dohru má poslední včerejší utkání anglické Premier League mezi Chelsea a Hullem. Po souboji s Garym Cahillem totiž musel být do nemocnice urychleně odvezen hostující záložník Ryan Mason, který se nyní po operaci proražené lebky pravděpodobně stále ocitá v ohrožení života...

Také Hull zlomil přestupový rekord, když přivedl záložníka Masona

Již více než polovina účastníků Premier League si v průběhu tohoto léta stanovila nový přestupový rekord - tím prozatím posledním je Hull City. Ten sice Ryana Masona takto sám označil, přesnou částku nicméně neuvedl. Běžně se ale hovoří o deseti milionech liber a tříletém kontraktu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele