Další články

Makaay: Nemůžu vyloučit, že v zimě odejdu

Čtyřiatřicetiletý útočník Feyenoordu Rotterdam Roy Makaay připustil, že by z nizozemského klubu mohl v lednu odejít. Bývalá hvězda Bayernu Mnichov letos v týmu nedostává příliš mnoho příležitostí, a proto uvažuje o jiném angažmá.

Been by žádosti Makaaye na přestup vyhověl

Trenér Feyenoordu Rotterdam Mario Been připustil, že pokud bude chtít Roy Makaay nizozemský klub opustit, nebude mu stát v cestě. Zkušený útočník ztratil pozici v základní sestavě týmu, proto se začíná mluvit o možném přestupu.

Makaay chce zůstat ve Feyenoordu

Ambiciózní Feyenoord letos zažívá obrovskou krizi a v tabulce Eredivisie je po čtyřiadvaceti kolech až na jedenácté příčce, rotterdamský klub má ale jistotu, že ho i přes nepovedenou sezónu v létě neopustí Roy Makaay...

Aktivním kanonýrům vládne Williams, ze známých je pátý Larsson

Podle Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků (IFFHS) je nejlepším kanonýrem mezi aktivními fotbalisty hráč velšského klubu CPD Porthmagog Marc Loyd Williams, který nastřílel 291 branek. Ze známých jmen je na tom nejlépe pátý Henrik Larsson ze švédského Helsingborgu s 261 úspěšnými trefami.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele