Makaay chce zůstat ve Feyenoordu

22.02.2009, 20:52
Aktuality
Ambiciózní Feyenoord letos zažívá obrovskou krizi a v tabulce Eredivisie je po čtyřiadvaceti kolech až na jedenácté příčce, rotterdamský klub má ale jistotu, že ho i přes nepovedenou sezónu v létě neopustí Roy Makaay...

"Můj současný kontrakt ve Feyenoordu vyprší v roce 2010 a já neplánuji opustit klub po jedné špatné sezóně. To není můj charakter," prohlásil bývalý nizozemský reprezentat, který se do vlasti vrátil před minulou sezónou z Bayernu Mnichov.

"Nevracel jsem se do Nizozemí, abych se po pouhých dvou letech zase stěhoval do ciziny. Ve Feyenoordu jsem šťastný a má rodina život v Rotterdamu miluje," uvedl Makaay, jenž se podle svých slov velmi těší na spolupráci s Mariem Beenem. V současnosti kouč Nijmegenu převezme slavný klub v létě po dočasném trenérovi Leonu Vlemmingsovi.

"Nemohu se dočkat, až mě bude trénovat Mario Been. Jsem fanoušek Vitesse, ale musím uznat, že u rivala Nijmegenu odvádí dobrou práci. Slyšel jsem o něm mnoho pozitivních věcí a je dobré, že se ve Feyenoordu vše zase uklidní," věří 33letý kanonýr.

Ještě před příchodem Beena se ale bude Makaay a jeho spoluhráči snažit alespoň o částečnou nápravu zpackané sezóny. "Neměl jsem play-off rád už od začátku, ale nyní je to zřejmě naše poslední šance, jak zachránit tuto sezónu. Uděláme vše, abychom se dostali do pohárové Evropy," slíbil Makaay.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ked hral za deportivo patril k elite utočnikov tak dúfam že ešte nejaky ten úspech zožne niekedy

Reagovat
smazaný uživatel

je to smutne sledovat jeden z nejslavnejsich nizozemskych klubu topit se ve srackach...

Reagovat
smazaný uživatel

PSG se loni taky topilo a kde je ted snad to bude stejne i s Feyenordem

Reagovat
smazaný uživatel

Feyenoord ide dole vodou odkedy si rozpredal hviezdne utocne trio Castelen - Kuyt - Kalou. Trochu mi to evokuje pripad Spurs... Dalsim problemom je post brankara, zda sa az neuveritelne ze si po odchode Dudeka nikdy nenasiel medzi zrde skutocnu kvalitu. Tolko kiksov co vyrobili v poslednych rokoch Timmer ci predtym Lodewijks je az na neuverenie. Takisto post trenera je pre vedenie problemom, v poslednych rokoch mal Feyenoord kazdy rok noveho kouca, medzi inymi neuspeli ani Ruud Gullit, Erwin Koeman ci Bert van Marwijk. Tazko povedat ci bude potom ten pravy pomerne neznamy Been. Snad jedine na co sa na De Kuipe mozu opravnene stazovat je dlhodoba marodka hracov. Castokrat nie je k dispozicii cela 11-ka zranenych hracov... Utocne duo Tomasson-Makaay je snad najlepsie v Eredivisie, no mozeme spocitat na prstoch jednej ruky kolkokrat v tejto sezone spolu nastupili...

Snad sa spiaca ruzenka z Rotterdamu v lete zobudi a vrati sa tam kde v hierarchii krajiny tulipanov patri - na vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

super komentář i když myslim, že když je trenér neznámej tak nemůže přinést ůspěch třeba to feyenoord právě potřebuje tajovýho managera

Reagovat
mastakillah

Zapoměl jsi na Van Hoijdonka ten byl pro Feyenoord nepostradatelnej...a za jeh časů dosáhl největších úspěch...

Reagovat
smazaný uživatel

makaay je fakt super hrac, i kdyz byl v bayernu tak byl hodne nedocenenej - preju mu at se dari

Reagovat
smazaný uživatel

hola hola sparta vola

Reagovat
smazaný uživatel

makaay je naozaj super hráč...

škoda, možno mohol ostať ešte v bayerne.. luca toni je výborný útočník, ale makaay bol jednoducho záruka gólov vždy a všade bezohľadu na súpera a súťaž.. duo makaay - klose mohlo byť skvelé..

teraz má tomassona.. obaja už za zenitom, každopádne majú rešpekt

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Roy a Feyenoord

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele