Hubník se vrací do Plzně, ta v zimě neplánuje nakupovat

Bývalý reprezentační obránce Roman Hubník se v zimě vrátí do kádru Plzně, odkud na podzim hostoval v Sigmě Olomouc. ČTK to řekl generální manažer Plzně Adolf Šádek, který neplánuje během zimy výraznější posilování. Šanci chce dát naopak hráčům, kteří byli podobně jako Hubník na hostování.

Hubník z osobních důvodů odchází na hostování do Olomouce

Obránce Roman Hubník nečekaně odchází z mistrovské Plzně na půlroční hostování do týmu nováčka první ligy Sigmy Olomouc. Jednatřicetiletý stoper a opora Viktorie z jarní sezony se dočasně vrací na Hanou, kde fotbalově vyrostl, z osobních důvodů.

Jsem rád, že jsem měl na hlavě magnet, usmíval se plzeňský Hubník

Plzeňský stoper Roman Hubník výkonem ve šlágru 27. ligového kola na hřišti Sparty podtrhl vydařenou jarní sezonu. Při bránění vyhrával ve vápně většinu osobních soubojů, nepouštěl do šancí domácí hlavičkáře a povedené představení korunoval gólem, jímž v 69. minutě po přímém kopu završil výhru 2:0.

Hubník podepsal s Plzní novou smlouvu do léta 2017

Zkušený obránce Roman Hubník by měl oblékat dres Viktorie Plzeň až do léta 2017. Bývalý český reprezentant dnes podepsal s ligovým lídrem novou smlouvu, západočeský klub o tom informuje na svém webu.

Obránce Hubník zůstává v Plzni, kde prodloužil o rok smlouvu

Roman Hubník zůstane i v příští sezoně v Plzni. Třicetiletý obránce se západočeským klubem prodloužil smlouvu do konce června 2015, přestože se spekulovalo o jeho letním odchodu. Bývalý český reprezentant přišel do Viktorie na začátku uplynulé sezóny.

Pospíšil litoval, že mu ke gólu v premiéře chybělo pět centimetrů

Chybělo pár centimetrů, aby svoji premiéru v dresu Plzně ozdobil gólem. Záložník Martin Pospíšil litoval, že v sobotním duelu s Duklou Praha trefil v první půli jen vnitřní tyč a Západočeši nakonec pouze remizovali 0:0.

Plzeň představila vytoužené posily Hubníka s Pospíšilem

Viktoria Plzeň dnes představila posily Romana Hubníka a Martina Pospíšila, které získala těsně před uzávěrkou soupisek pro Ligy mistrů. Oba již absolvovali trénink pod vedením trenéra Pavla Vrby, který si pochvaluje, že přišli hráči, které měl na seznamu posil na prvních místech.

Plzeň získala stopera Hubníka z berlínské Herthy

Plzeň posílil bývalý reprezentační stoper Roman Hubník. Do Viktorie přestoupil z berlínské Herthy, kde v této sezoně nenastupoval. Viktoria tak vyřešila problém s tím, že těsně před startem Ligy mistrů si poranil sval na noze stoper Marián Čišovský.

O obránce Hubníka je prý zájem v Rusku a Švýcarsku

Obránce Roman Hubník, se kterým přestali počítat v Hertě, by mohl pokračovat v kariéře v Rusku, nebo Švýcarsku. Bývalý český reprezentant nedávno odmítl nabídku z Ingolstadtu a rozhodl se zůstat v současném působišti, ale podle manažera Herthy Michaela Preetze přestup zcela nezavrhuje.

Hubník do Ingolstadtu nepůjde, zůstává v Hertě

Bývalý reprezentační obránce Roman Hubník zůstane v Hertě, i když nepatří mezi hráče, na které hodlá trenér Jos Luhukay sázet. O devětadvacetiletého hráče projevil zájem druholigový Ingolstadt, který prohrál všechny čtyři zápasy v úvodu sezony, ale Hubníkův zástupce Miroslav Kadlec už s klubem podle magazínu Kicker jednání ukončil.

Hertha by se ráda zbavila obránce Hubníka, ten ale chce zůstat

Bundesligový nováček Hertha už nestojí o služby Romana Hubníka. Člen širšího reprezentačního kádru však chce v německé metropoli dodržet smlouvu, kterou má v klubu ještě na příští sezonu. Dnešnímu vydání deníku Berliner Morgenpost to řekl manažer Herthy Michael Preetz.

Hubník se Suchým mají zdravotní problémy, na srazu ale nechyběli

Obránci reprezentace Marek Suchý s Romanem Hubníkem dorazili na dnešní sraz před kvalifikačními zápasy s Maltou a Bulharskem se zdravotními problémy. Trenér Michal Bílek ale zatím neuvažuje o povolání náhradníků. Oslovil by je až tehdy, pokud by dnešní odpolední vyšetření Suchého a Hubníka odhalilo vážnější komplikace.

Hertha fandí na Euru ČR, Hubníkova účast přilepšuje klubové kase

Vedení Herthy fandí na Euru české reprezentaci a doufá, že postoupí až do finále. Dnešnímu vydání deníku Bild to řekl finanční ředitel klubu Ingo Schiller. Hertha podle něj nedrží palce Čechům jen kvůli tomu, že ve výběru trenéra Michala Bílka je její obránce Roman Hubník.

Hubník zůstane v Hertě, o Gebre Selassieho se prý zajímají Brémy

Český reprezentant Roman Hubník chce i po sestupu do druhé ligy zůstat v Hertě a postoupit s ní zpátky do bundesligy. Řekl to magazínu Kicker. Nejvyšší německou soutěž by si v nadcházející sezoně mohl naopak zahrát jeho kolega z reprezentační obrany Theodor Gebre Selassie, o kterého stojí Brémy.

Hubník o baráži: Jen jsem čekal, jestli nějakou schytám

Roman Hubník přiznal, že při řádění fanoušků během baráže německé ligy mezi Herthou a Düsseldorfem prožíval hodně nepříjemné chvíle. Dokonce se obával toho, že ho někteří z fanoušků napadnou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele