Okolo obránce Herthy Hubníka prý krouží anglické kluby

O českého obránce Herthy Romana Hubníka se zajímají anglické prvoligové kluby Newcastle a Blackpool. Píše to v dnešním vydání berlínský deník B. Z., podle něhož si zástupci obou týmů přijeli šestadvacetiletého reprezentačního stopera prohlédnout při posledním domácím zápase vedoucího celku druhé bundesligy s FSV Frankfurt.

Hubníkové věří, že se v národním týmu společně udrží delší dobu

Poprvé po téměř devíti letech může dres české reprezentace obléknout v jednom utkání bratrské duo. Na Lukáše a Tomáše Doškovy chtějí navázat Roman a Michal Hubníkovi, kteří jsou v nominaci na středeční přípravné utkání s Chorvatskem. Zároveň věří, že dvojčata Doškovy překonají a odehrají spolu více než 15 minut.

Hertha podle Bildu nechce, aby Hubník hrál přípravný zápas s Dány

Hertha BSC nechce, aby český obránce Roman Hubník a další reprezentanti v jejích službách odjeli kvůli nabitému programu 17. listopadu na přípravné zápasy svých národních mužstev. Napsal to dnes deník Bild, podle něhož Německá liga (DFL) nabídla berlínskému celku pomoc při vyjednávání se zahraničními svazy.

Reprezentanti si před odletem do Lichtenštejnska zvykali na Jabulani

Čeští reprezentanti si před přesunem do Lichtenštejnska na úterní kvalifikační utkání naposledy doma zatrénovali. Pilovali přechod do útoku a taktické varianty v ofenzivě stejně jako standardní situace. Především si však nadále zvykali na míč Jabulani, se kterým se ve Vaduzu bude hrát.

Hubník si přeje, aby pohodu z Herthy zažil i v reprezentaci

Zápasy před padesáti tisícovkami diváků, boj v čele druhé ligy a defenzivní forma berlínské Herthy. To vše prý přispívá k pohodě, v níž se nachází reprezentační stoper Roman Hubník. Moc by si přál, aby stejně spokojen odjížděl i po nejbližších kvalifikačních zápasech se Skotskem a Lichtenštejnskem.

Hubník se těší na návrat do Olomouce, kde fotbalově vyrostl

Speciální nádech bude mít úterní kvalifikační zápas české reprezentace s Litvou v Olomouci pro hanáckého odchovance Romana Hubníka. Zadák druholigové německé Herthy BSC se přesně po roce znovu představí na stadionu, kde započal svoji kariéru, a věří, že prožije úspěšný návrat.

Hubník: Když jsem poznal Herthu, přestala mi druhá liga vadit

Když obránce reprezentace Roman Hubník v lednu přicházel ze Sparty na hostování do berlínské Herthy a klub z německé metropole se krčil na samém chvostu tabulky, nepočítal prý s tím, že by v něm v létě v případě sestupu vydržel. V polovině května ale bylo všechno jinak a pětadvacetiletý zadák se v Hertě dohodl na čtyřleté smlouvě.

Hubník zůstává v Hertě, podepsal smlouvu na čtyři roky

Český reprezentant Roman Hubník podepsal čtyřletou smlouvu s Herthou Berlín, s níž sestoupil do druhé německé ligy. Pětadvacetiletý obránce byl dosud v klubu na hostování z FK Moskva. O uzavření kontraktu dnes informoval ČTK Viktor Kolář z agentury Sport Invest, která hráče zastupuje.

Hubník podle Bildu zůstává v Hertě, hráč to označil za spekulaci

Český reprezentant Roman Hubník bude i v příští sezoně nastupovat za Herthu Berlín, která letos sestoupila do druhé německé ligy. Uvedl to dnes server německého deníku Bild s odvoláním na samotného hráče. Ten ale sdělil, že je to jen spekulace. S vedením berlínského klubu o pokračování angažmá prý ještě nejednal.

Bild: Hubník zůstane nadále v Hertě

Český reprezentant Roman Hubník bude i v příští sezoně nastupovat za Herthu BSC, která letos sestoupila do druhé německé ligy. Uvedl to server německého deníku Bild s odvoláním na samotného hráče. Vedení berlínského týmu mu podle listu nabídlo smlouvu do roku 2013.

I přes smolné jaro v Berlíně chce Hubník v Německu zůstat

Ačkoli většinu jarní sezony po příchodu do Herthy BSC promarodil a jeho tým se v bundeslize nezachránil, český reprezentační obránce Roman Hubník si působení v Německu pochvaluje. Jeho prioritou je hrát tam i v příští sezoně a nevyloučil ani, že by mohl pomoci berlínskému klubu k návratu mezi elitu.

Pro Hubníka z Herthy asi skončila kvůli zranění sezona

Roman Hubník z Herthy Berlín si už v této sezoně nezahraje. Český reprezentant si podle agentury SID poranil v sobotním ligovém duelu s Borussií Dortmund pravé koleno a čeká ho minimálně šest týdnů pauzy.

Hubník se v Berlíně teprve zabydluje a chystá se učit německy

Po přestupu ze Sparty do Herthy se český reprezentant Roman Hubník v německé metropoli teprve zabydluje a shání učitele němčiny. Svého odchodu do bundesligy, kde kvůli zranění ještě neodehrál ani minutu a jeho klub bojuje o záchranu, ale nelituje. Řekl to v rozhovoru s ČTK.

Hubník má poraněný sval, ale příští víkend by už rád hrál

Český obránce Roman Hubník má problémy se zadním stehenním svalem, kvůli kterým v sobotu přišel o svoji bundesligovou premiéru. Berlínská Hertha bez něj zvítězila 3:0 v Hannoveru a teprve podruhé v sezoně brala tři body. Zranění však podle reprezentačního zadáka není vážné a Hubník věří, že do příštího utkání s Mönchengladbachem už naskočí.

Pomůže nám, důvěřuje Hubníkovi Drobný

Hertha má za sebou nejhorší podzim v historii klubu a se šesti body uzavírá bundesligovou tabulku, na jaře se tedy bude muset enormně zlepšit, pokud chce na záchranu byť jen pomýšlet. Výraznou posilou by měl být Roman Hubník, v což věří jeho klubový i reprezentační kolega Jaroslav Drobný...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele