Takovou jízdu jsme nečekali, řekl Hubník o prvním tréninku Vrby

Kapitán Plzně Roman Hubník označil první trénink staronového trenéra Pavla Vrby za jízdu, kterou hráči na startu přípravy úplně nečekali. Třiatřicetiletý obránce ale věří, že Západočeši budou z neoblíbené letní dřiny těžit v podzimní části sezony.

Podle kapitána Hubníka Plzeň ztratila titul remízou v Jablonci

Kapitán Plzně Roman Hubník se domnívá, že Viktoria ztratila titul utkáním v Jablonci, kde neudržela dvoubrankové vedení a jen remizovala 2:2. Dvaatřicetiletý obránce bere i druhé místo v lize jako úspěch a poblahopřál novému mistrovi Slavii.

Nejlepším hráčem ligy bude Fillo, Hubník, nebo Škoda

Nejlepším fotbalistou této sezony první ligy se stane teplický záložník Martin Fillo, plzeňský obránce Roman Hubník, nebo útočník Milan Škoda z pražské Slavie. Hlasováním o tom rozhodli kapitáni a trenéři ligových celků a zástupci médií. Vítěz bude vyhlášen na nedělním Galavečeru ePojisteni.cz ligy, který začne v 19:00 v přímém přenosu ČT2.

Kapitán Plzně Hubník: Pořád žijeme, stát se může cokoliv

Kapitán Plzně Roman Hubník po vydřené brněnské výhře 1:0 stále věří v obhajobu titulu. Klíč drží fotbalisté Brna, na které čeká v posledním kole utkání duel na Strahově se Slavií. Pokud by Pražané doma klopýtli a ztratili body, tak by v případě výhry nad Jihlavou slavila prvenství Plzeň.

Už to nemáme vlastních rukách, ví po prohře se Spartou Hubník

Obránce Roman Hubník ví, že dnešní prohra 0:2 se Spartou může hráče Plzně přijít velmi draho. Viktoria totiž na druhém místě tabulky ztrácí pět kol před koncem ligy na první Slavii dva body a obhajobu titulu už nemá ve vlastních rukách.

Hráčem měsíce je plzeňský Hubník, trenérem Weber z Karviné

Nejlepším hráčem první ligy za březen se stal obránce a kapitán Plzně Roman Hubník. Mezi trenéry v anketě Ligové fotbalové asociace, v níž hlasují zástupci vybraných médií, zvítězil Jozef Weber z Karviné. Oba získali ocenění poprvé.

Hubníkovi motivace nechybí, chce s Plzní další titul

Kapitán Plzně Roman Hubník touží se spoluhráči po třetím ligovém titulu v řadě stejně, jako kdyby šlo o první. Věří, že se tým přes zimu dostatečně připravil na náročné jarní boje tak, aby titul zůstal na západě Čech.

Hubník: Momentálně je pro nás největším soupeřem Slavia

Poslední čtyři ročníky české ligy se nesly především ve znamení souboje Plzně a Sparty o mistrovský titul. Podle plzeňského kapitána Romana Hubníka se však aktuální sezona vyvíjí tak, že nyní je hlavním soupeřem Viktorie v boji o prvenství jiný pražský celek Slavia. Ta je nejen druhá v tabulce, ale v zimě nešetří ani penězi na příchodech výrazných posil.

Hubník před Austrií: Chceme dát lidem výhrou dárek k Vánocům

Fotbalisté Plzně sice nemají ve čtvrtečním utkání Evropské ligy s Austrií Vídeň možnost hrát o postup, přesto motivaci neztrácejí. Podle kapitána Romana Hubníka by totiž rádi alespoň potěšili fanoušky a výhrou by jim tak dali dárek k blížícím se Vánocům.

Jsme rádi, že jsme zas odskočili, těšilo kapitána Plzně Hubníka

Ačkoli se hráči Plzně snaží soustředit jen na vlastní výsledky, před reprezentační pauzou je potěšilo, že po výhře 3:1 nad Jabloncem odskočili pronásledovatelům v čele tabulky už na čtyři body. Zároveň ale kapitán Roman Hubník tlumí euforii.

Hubník doma s Giurgiu trpěl na tribuně, v Rumunsku chce vyhrát

Kapitán Plzně Roman Hubník před čtrnácti dny nemohl v Evropské lize proti Giurgiu nastoupit kvůli zranění a jen z tribuny sledoval domácí porážku 1:2. Ve čtvrtek už dvaatřicetiletý stoper bude připraven a věří, že český mistr může v Bukurešti nad Astrou zvítězit.

Hubník celý týden netrénoval, pak pomohl porazit Spartu

Bez jediného tréninku a po týdnu bojování s následky tvrdé rány do břicha byl kapitán plzeňských hráčů Roman Hubník jednou z klíčových postav ligového šlágru se Spartou. Nejenže dirigoval neprostupnou obranu domácích, ale navíc asistoval u jediného gólu zápasu v podání Michaela Krmenčíka.

Hubník: Zápas ve Vídni je jedním z klíčových v EL, chceme vyhrát

Podle kapitána Plzně Romana Hubníka bude čtvrteční utkání na hřišti Austrie Vídeň jedno z nejdůležitějších pro vývoj skupiny Evropské ligy. Dvaatřicetiletý fotbalista by v rakouské metropoli se spoluhráči rád ukončil desetizápasovou šňůru bez vítězství v pohárech.

To nebyl výkon hodný Plzně, hřímal po prohře kapitán Hubník

Velmi rozezlený byl po domácí prohře 0:2 se Zlínem kapitán plzeňských fotbalistů Roman Hubník. Výkon, který úřadující mistr ve čtvrtém ligovém kole předvedl, podle dvaatřicetiletého obránce nebyl hodný jména Viktorie Plzeň. Sám prý měl ke spoluhráčům v poločase nejpeprnější proslov za celou svou kariéru.

Hubníka mrzelo, že Plzeň nevstřelila gól. Rozdíl byl prý v pohybu

Kapitána Plzně Romana Hubníka mrzelo, že jeho tým nedokázal v Sofii vstřelit Razgradu gól a z úvodního zápasu 4. předkola Ligy mistrů si odvezl nepříjemný výsledek 0:2. Dvaatřicetiletý fotbalista, který v bulharské metropoli zavinil penaltu, však věří, že Viktoria doma ještě zabojuje o třetí účast ve skupině elitní soutěže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele