Martinelliho show a historická meta CR7: 10. kolo Premier League v kostce

Je Arsenal po nedělním skalpu Liverpoolu definitivně aspirantem na titul? Dle herního projevu rozhodně ano. Gunners v očekávaném šlágru zvítězili 3:2, pod což se gólem a nezištnou asistencí podepsal Gabriel Martinelli. Jednadvacetiletý Brazilec výkonnostně roste a hlasitě si říká o nominaci na mistrovství světa v Kataru, kde nebude scházet o šestnáct let starší Cristiano Ronaldo. Portugalec vstřelil v Goodison Parku 700. ligovou branku v kariéře.

Rodri prodloužil smlouvu s Manchesterem City

Manchester City prodloužil smlouvu se záložníkem Rodrim. Šestadvacetiletý španělský reprezentant se klubu upsal do června 2027. Úřadující anglický mistr o dohodě informoval na webu.

Infarktové "finále", Son v laufu a Salahův slalom: Sezona 2021/22 v kostce

Králové z Manchesteru zůstávají na trůnu Premier League i po ročníku 2021/22. Svěřenci Pepa Guardioly totiž obhájili trofej a mistrovským titulem se honosí počtvrté za posledních pět let. Stíhací jízda Liverpoolu k vítězství nestačila, expres Tottenhamu pod vedením strojvedoucího Son Heung-mina naopak do kýženého cíle v podobě účasti v Lize mistrů dojel.

City flirtují s titulem, Arsenal s Ligou mistrů: 36. kolo Premier League v kostce

Je už rozhodnuto o titulu, potažmo o kvartetu pro příští ročník Champions League? Šlágr na Anfieldu dodal minimálně nápovědu. Liverpool remizoval s Tottenhamem 1:1, což bleskově potrestali obhájci z Manchesteru City i aspiranti na návrat do milionářské soutěže z Arsenalu. Citizens jsou navzdory úternímu vítězství Reds ve Villa Parku v komfortní pozici, Gunners před čtvrtečním severolondýnským derby na stadionu Spurs také.

Dostihy na špici a povstání na dně: 35. kolo Premier League v kostce

Klíčové souboje o titul, o čtvrté místo zaručující účast v Lize mistrů, nebo o setrvání v Premier League jsou stále otevřené. Manchester City si totiž s lehkostí zastřílel v Leedsu, Liverpool nezaváhal v Newcastlu, Arsenal loupil na West Hamu, Tottenham zametl s Leicesterem, Everton senzačně udolal Chelsea a Burnley v závěru otočilo záchranářskou bitvu ve Watfordu. Definitivní jistotu sestupu má sice Norwich, ale jeho pád byl už několik týdnů pouze otázkou času.

Solskjaerův hořký konec a Arsenal zpět na zemi: 12. kolo Premier League v kostce

Ostudu s Liverpoolem i nezdar v městském derby ještě "přežil", nejtěžší porážku s nováčkem v historii Premier League už nikoli. Vedení Manchesteru United došla trpělivost a Oleho Gunnara Solskjaera po zisku čtyř bodů z posledních sedmi utkání odvolalo. Norskému trenérovi definitivně "zlomil vaz" výprask 1:4 na stadionu šestnáctého Watfordu.

West Ham udeřil kladivem a City zametli s United: 11. kolo Premier League v kostce

Více než sedmiměsíční neporazitelnost Liverpoolu napříč soutěžemi je minulostí. Reds se po oku lahodícím dramatu museli sklonit před West Hamem, s kterým na londýnském olympijském stadionu padli 2:3, a přepustili mu třetí místo v tabulce. Daniel Křetínský, o němž se spekuluje jako o budoucím spolumajiteli Hammers, si v ředitelské lóži vybral k sledování ideální zápas.

Torres a spol. poslali Arsenal na úplné dno: 3. kolo Premier League v kostce

Poprvé od ročníku 1954/55 prohráli fotbalisté Arsenalu úvodní tři ligová utkání, navíc bez vstřeleného gólu při hrozivém skóre 0:9. Zmar Gunners podtrhli ve 3. kole obhájci titulu z Manchesteru City. Na vlastním stadionu je rozprášili 5:0 a odeslali na poslední místo. Dvěma brankami a přihrávkou se pod řízenou demolici podepsal španělský útočník Ferrán Torres, kterému zdatně sekundoval krajan Rodri.

Manchester City dotáhl přestup záložníka Rodriho

Jenom jeden rok byl Rodrigo Hernández hráčem Atlética Madrid. Španělský záložník si vybojoval místo v národním týmu a jeho výkonů si všimli například zástupci Manchesteru City, ti se také rozhodli zrealizovat přestup a dorovnat výši výstupní klauzule...

Atlético Madrid získalo z Villarrealu odchovance Rodriho

Rodri se po pěti letech vrací do Atlética Madrid. To získalo svého odchovance za 20 milionů eur z Villarrealu a podepsalo s ním pracovní dokument na následujících pět let...

Moje etapa ve Villarrealu skončila, oznámil záložník Hernández

Na novou výzvu se chystá Rodrigo Hernández. Mladý španělský záložník za měsíc oslaví dvaadvacáté narozeniny a jako dárek si nadělí přestup za lepším. Prozradil to po včerejším zápase s Realem Madrid, který byl jeho posledním v dresu Villarrealu...

Atlético prý dohodlo přestup záložníka Rodriho Hernándeze

Atléticu Madrid na přelomu roku vyprší zákaz registrace nových posil a jeho vedení se chystá znovu vyvinout snahu na přestupovém poli. K soutěžním zápasům budou moci nastupovat útočník Diego Costa a křídelník Vitolo, jejichž spoluhráčem se od léta bude moci stát Rodri Hernández...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele