Roberto Carlos zvažuje návrat do Brazílie

28.05.2009, 08:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no viděl jsem pár zápasů fenerbahce a musím říct: už nemá 100 metrů za 10.30 ale 11.03 pořád stejně rychlej a obejít ho? ...ehm good luck

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto je stále vynikající, myslím, že ano v současnmosto po světě neběhá mnoho lepších levých beků, než je on. V Realu by dodnes v pohodě měl na základ, dost možná by byl nejlepší obránce týmu. Fanoušci Realu mohou poděkovat Mijatovičovi a Cadlerónovi

Jinak, na Robertově místě bych to ještě aspoń rok zkusil v Evropě s evr. pohárama, pak klidně ještě dva tři roky odkope v Brazílii. VIVA ROBERTO

Reagovat
Navodar

jj sak sme im aj neuveritelne vdacny

Reagovat
smazaný uživatel

hm Heinze ho opravdu nenahradil

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tím, že by stačil na základ, ale že by byl nejlepší obránce? V posledních letech v Realu byl směrem dozadu jedním z těch slabších, to bezesporu.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom málokdo ale dokázal naplno využít jeho chyb...

Reagovat
smazaný uživatel

Např. Bayern v odvetném zápase rozhodujícím osmifinále LM hraném v Mnichově, co si tak pamatuju. Roberta jsem měl jako člověka i jako hráče straně rád, ale poseldní roky v obranné fázi nebyly z jeho pohledu ideální.

Jinak nesouhlasím s jeho nenahrazením, Heinze v prvním roce po odchodu Roberta velmi slušně zastoupil na levé straně, hrál skvěle a hlavně se tím zlepšila celá defenzíva (což se projevilo na výsledcích). Protože mít na pravé straně Segia (kterej lítá pořád někde vepředu a stejně tam nic neudělá) a nalevo stárnoucího Roberta bylo nervydrásající a solidní týmy tuhle slabou defenzívu téměř vždy potrestaly. To jak hraje Heinze letos je už věc jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

furt s tím Bayernem , byla to já nevím snad první větší Robertova chyba a všichni z toho dělají akci desetiletí, kdy Roberto Realu pokazil utkání. Ještě pořád je rychlejší než drtivá většina merengues, střela zůlstala, přehled taky. Ofenzíva brilantní, defenziva by se propojila se záložníkem, nebo by Roberto zmírnil své ofe. výpady...

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych, že by byl jedním ze slabších. Kdo ze současných beků Realu má vyšší výkonost? Já nevidím nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

do realu

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu velky hrac Spis by moh jit za Ronniem

Reagovat
smazaný uživatel

njn, vsichni ti velikani se uz chteji vratit domu

Reagovat
jtbs

jeden z mojich najoblubenejsich hracov..a tie jeho strely-nadhera

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele