Další články

České Budějovice budou zkoušet bývalého slávistu Naumova

České Budějovice hledají na začátku zimní přípravy posily do útoku. Ofenzivní formaci by mohl vyztužit Makedonec Riste Naumov, který naposledy působil v pražské Slavii. Na jih Čech přichází na zkoušku. Dynamo také jedná s druholigovým Ústím nad Labem o hostování dalšího útočníka Richarda Veverky.

Slavia uplatnila opci na Pospěcha, v klubu naopak končí Naumov

Ve Slavii budou i v příští sezoně působit útočník Zbyněk Pospěch a obránce Martin Dostál, kteří v pražském klubu strávili jarní část na hostování. Vršovické vedení na oba hráče uplatnilo opci a nyní s nimi jedná o uzavření kontraktu. V Edenu naopak končí útočník Riste Naumov.

Slávista Naumov zažil nejkrušnější chvíle kariéry

Útočník Slavie Praha Riste Naumov prý prožil v zápasu 19. kola první ligy proti Teplicím nejkrušnější chvíle kariéry. Souboj pro něj skončil po půlhodině hry, kdy po střetu s Martinem Kleinem odjel se zlomenou lýtkovou a holenní kostí ze stadionu v sanitce. Ještě v sobotu večer se poté ve střešovické nemocnici podrobil operaci.

Slávistu Naumova čeká možná až rok bez fotbalu

Slávistický útočník Riste Naumov je po operaci zlomené lýtkové a holenní kosti a bude bez fotbalu půl roku až rok. Makedonský hráč se podrobil složitému zákroku ihned po sobotním utkání 19. kola první ligy s Teplicemi ve Střešovické nemocnici.

Šlágr ligy kazila série zranění, slávista Naumov má zlomenou nohu

Šlágr Gambrinus ligy mezi Slavií a Teplicemi pokazila série zranění. Nejhorší utrpěl útočník Slavie Riste Naumov, který opustil hřiště v sanitce se zlomenou nohou. Do nemocnice během prvního poločasu zamířili i domácí Petr Janda a teplický Milan Matula, kteří se srazili hlavami a u obou bylo podezření na frakturu lebky.

Slavia dotáhla další dva přestupy, získala Naumova i Čelůstku

Makedonský kanonýr Riste Naumov a zlínský obránce Ondřej Čelůstka se stali dalšími posilami Slavie Praha. Dvacetiletý obránce Čelůstka dnes podepsal čtyřletou smlouvu, osmadvacetiletý Naumov se upsal Slavii na dva roky s opcí. Slavia už v letní přestávce přivedla do týmu rovný půltucet nových hráčů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele