Další články

Ziegler se v Juventusu neuchytil, hostuje tak ve Fenerbahce

Hned dvakrát se během uplynulých měsíců stěhoval Reto Ziegler. Po sestupu Sampdorie ze Serie A bylo jasné, že opustí janovský klub a zamíří jinam. Z několika nabídek si vybral Juventus a neudělal nejlépe, v turínském klubu nepřesvědčil a po třech měsících putoval do Fenerbahce...

Obranu Juventusu posílí švýcarský reprezentant Ziegler

Další posilou fotbalistů Juventusu se stal švýcarský reprezentační obránce Reto Ziegler. Pětadvacetiletému hráči vypršela smlouva v Sampdorii Janov, která sestoupila z italské ligy, a do turínského klubu přestoupil zadarmo. V novém působišti podepsal smlouvu na čtyři roky.

Sampdoria se připravuje na odchod Zieglera

Ze Sampdorie v zimě odešli dva útočníci základní sestavy Antonio Cassano a Giampaolo Pazzini, které po letošní sezoně zřejmě bude následovat Reto Ziegler. Švýcarský reprezentant má kontrakt jenom do konce června a janovský klub se s jeho odchodem pomalu smiřuje...

Zenit má na dosah dvě posily

Zenit Petrohrad bude v létě výrazně posilovat hned na několika postech a blízko oficiálnímu dotažení jsou dva přestupy. Do Petrohradu se má stěhovat obránce Sampdorie Reto Ziegler a útočník Kazaně Alexandr Bucharov.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele