Další články

Plzeň odehraje zápas v Istanbulu za zavřenými dveřmi

Plzeň v březnovém utkání na hřišti Fenerbahçe turecké peklo nezažije, UEFA totiž istanbulský klub potrestala za chování fanoušků a nařídila mu odehrát nejbližší zápas Evropské ligy za zavřenými dveřmi. Postih si vyslechlo také Lazio, jehož příznivci se provinili v duelu s Mönchengladbachem...

Meireles dosáhl snížení trestu za údajné plivnutí na rozhodčího

Portugalský reprezentant Raul Meireles z istanbulského Fenerbahce uspěl s odvoláním proti vysokému trestu za nadávání a plivnutí na rozhodčího. Původně jedenáctizápasový distanc mu byl podle agentury AFP snížen na čtyři utkání.

Meireles plivnul na sudího a jedenáct zápasů si nezahraje

Portugalec Raul Meireles si v turecké lize jedenáct zápasů nezahraje. Záložník Fenerbahce byl potrestán za to, že v nedělním istanbulském derby s Galatasarayem nadával rozhodčímu a plivnul na něj.

Meireles: Bylo pro mě snadné podepsat Fenerbahce

Raúl Meireles nemá těžkou hlavu z odchodu z Chelsea. Portugalský záložník přestoupil přibližně za deset milionů eur do Fenerbahce, se kterým chce získávat další trofeje. Nad nabídkou z Turecka dlouho nepřemýšlel.

Meireles přestoupil z Chelsea do Fenerbahce

Fenerbahce získalo výraznou posilu do zálohy, z Chelsea přichází Raúl Meireles, který se istanbulskému klubu upsal na čtyři roky. Devětadvacetiletý Meireles mění dres třetí léto za sebou, tentokrát stál údajně deset milionů eur.

Meireles: Portugalsko si může vzít příklad z Chelsea

Triumfem Chelsea v Lize mistrů by se měl podle záložníka Raula Meirelese inspirovat tým Portugalska před dnešním semifinále mistrovství Evropy proti Španělsku. Meireles věří, že Portugalsko překvapí, jako se to povedlo jeho klubu proti Barceloně. Chelsea byla v semifinále LM také považována za outsidera a nakonec šla dál na úkor obhájce titulu.

Meireles: Přesvědčil mě Villas-Boas

Raul Meireles vzbudil na konci srpna hodně vzruchu, když přestoupil z Liverpoolu do Chelsea. Portugalský záložník strávil u Reds jedinou sezonu, tu ale mohl považovat z vlastní strany za hodně povedenou. Meireles nyní vysvětlil, že ho do Chelsea zlákal nový trenér Villas-Boas.

Chelsea oznámila příchod Meirelese z Liverpoolu

Jenom něco málo přes jeden rok se nakonec zdržel Raul Meireles v Liverpoolu, portugalskému záložníkovi chyběla Liga mistrů a hodně se podepsal pod to, že přestoupil do Chelsea. Ta vše potvrdila na svých internetových stránkách...

Meireles vyhlíží zářivou budoucnost Liverpoolu

Raul Meireles se po svém letním příchodu okamžitě zařadil mezi klíčové hráče Liverpoolu, fanoušci ho dokonce ve své anketě zvolili nejlepším hráčem anglické ligy. Portugalský záložník věří, že Reds letos vybojují evropské poháry a v příští sezoně půjdou výrazně nahoru.

Liverpool bude proti Spartě sázet hlavně na Meirelesovu formu

Fotbalisté Liverpoolu sice budou v utkání Evropské ligy se Spartou oslabeni o kapitána Stevena Gerrarda, ovšem svou aktuálně nejsilnější zbraň ve čtvrtek v Praze nasadit mohou. Vedle manažera Kennyho Dalglishe má totiž na zlepšení hry Liverpoolu v posledních týdnech hlavní podíl portugalský záložník Raúl Meireles.

Liverpool dotáhl příchod Raula Meirelese

Liverpool na svém klubovém webu potvrdil, že získal z Porta Potugalce Raula Meirelese. Reds za 27letého záložníka zaplatí 11,5 milionu liber. Meireles podepsal čtyřletý kontrakt a na Anfield Road by měl nahradit odcházejícího Javiera Mascherana.

Meireles pošilhává po věhlasnějších soutěžích

Přestože Raul Meireles na začátku května prodloužil smlouvu s Portem až do roku 2013, prozradil, že jeho snem je některá z věhlasných evropských lig. Jmenoval italskou, anglickou a španělskou nejvyšší soutěž.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele