Meireles vyhlíží zářivou budoucnost Liverpoolu

22.04.2011, 13:50
Aktuality
Raul Meireles se po svém letním příchodu okamžitě zařadil mezi klíčové hráče Liverpoolu, fanoušci ho dokonce ve své anketě zvolili nejlepším hráčem anglické ligy. Portugalský záložník věří, že Reds letos vybojují evropské poháry a v příští sezoně půjdou výrazně nahoru.

"Všichni se chceme zlepšovat a přinést klubu úspěchy. V příští sezoně všichni uvidí lepšího Suareze, lepšího Carrolla a doufám, že i lepšího Meirelese," říká 28letý hráč.

Meireles má radost, že tým převzal manažer Kenny Dalglish, legenda Liverpoolu. "Je potěšení hrát pod Kennym. Je to skvělý manažer, všichni ho tu milují. O fotbalu toho ví hrozně moc a užíváme si to, že je naším manažerem," pokračuje opora Reds. "Snaží se nás získat pro útočný fotbal. Kromě toho nám vštěpuje, že když jdeme na hřiště, pokaždé můžeme vyhrát."

Liverpool prožil katastrofální start do sezony a nyní mu patří šestá příčka. Aby dosáhl na evropské poháry, potřebuje se posunout o stupínek výše. "Pořád věříme, že se do Evropské ligy dostaneme, chceme vyhrát všechny zbývající zápasy. Víme, že náš osud závisí i na dalších týmech, ale když zvládneme všechno vyhrát, naše šance není úplně malá," dodal Meireles.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (312)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele