Další články

Breite převzal pásku po Coufalovi a bude poprvé v lize kapitánem

Po odchodu obránce Vladimíra Coufala do pražské Slavie povede do nové sezony Liberec jako kapitán záložník Radim Breite. Osmadvacetiletý středopolař už si tuto roli v minulosti vyzkoušel v předchozích působištích, ale ještě nikdy v nejvyšší soutěži.

Od první do 90. minuty jsme na hřišti nebyli, zlobil se Breite

Liberečtí prohráli na půdě rivala Jablonce nečekaně jasně 0:3 a po nejvyšší porážce v podještědském derby od února 2011 neskrývali velké rozčarování. Hráči Slovanu litovali, že nepůsobili jako tým a na hřišti byli všude druzí. Liberec prohrou potvrdil nepříliš povedené období, z posledních osmi soutěžních duelů totiž vyhrál pouze jediný.

Breite po remíze na Dukle věří, že Liberec v lize půjde nahoru

Přestože fotbalisté Liberce po remíze 0:0 na hřišti pražské Dukly zůstali v prvoligové tabulce blízko sestupovým příčkám, záložník Radim Breite věří, že Slovan se bude zlepšovat a začne brzy vyhrávat. Sedmadvacetiletý fotbalista byl na Julisce z hostů zřejmě nejblíže gólu, protože ve druhém poločase trefil břevno a měl i několik dalších střeleckých pokusů.

Vůch s Breitem slíbili za výhru proti bývalému klubu prase

Hráči Liberce v dnešním ligovém duelu porazili Teplice 2:0 a k výhře výrazně pomohli dva hráči, kteří v minulosti oblékali soupeřův dres. Na první branku přihrál záložník Egon Vůch a druhý gól přidal další někdejší středopolař týmu ze Stínadel Radim Breite.

Liberec si nechává Breiteho, přijde ale o další hráče

Liberec se připravuje, že bude muset přes léto opět měnit kádr. Kabinu opouští klíčový útočník Marek Bakoš, jenž neprodloužil smlouvu. Naopak zůstává Radim Breite, na kterého Slovan využil opci. Nyní je jisté, že z hostování se vracejí do svých klubů Tomáš Koubek, Herolind Shala, Egon Vůch, Michael Rabušic a Dmitrij Jefremov.

Liberec a Teplice si vyměnily Soungoleho s Breitem

Defenzivní záložník Daniel Soungole odchází z Liberce do Teplic, které do Slovanu poslaly Radima Breiteho. Kluby o tom informovaly na svých internetových stránkách s tím, že v obou případech jde o hostování do konce sezony s opcí na přestup.

Teplice posílil nejlepší hráč druhé ligy záložník Breite

Radim Breite se vrací do Teplic. Záložník, který v uplynulé sezoně získal ocenění pro nejlepšího hráče druhé ligy a pomohl Varnsdorfu k druhému místu v tabulce, podepsal na Stínadlech tříletou smlouvu. Severočeský klub o tom informoval na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele