Další články

Příbram získala pět nových hráčů včetně Holka, Mingazova a Voltra

Příbram posílí ofenzivní záložník Ruslan Mingazov. Turkmenský reprezentant přichází na půlroční hostování ze Slavie a měl by pomoci nahradit klíčového hráče Jana Matouška, který přestoupil právě do Edenu. Na půl roku jde do Příbrami hostovat i liberecký útočník Radek Voltr. Středočeši se navíc dohodli na angažmá se zkušeným stoperem Mariem Holkem.

Karvinské znovu posílil ofenzivní hráč Voltr

Karvinské fotbalisty posílil v závěrečný den zimního přestupního termínu Radek Voltr. Šestadvacetiletý ofenzivní univerzál bude v týmu hostovat v jarní části sezony ze Slovanu Liberec. Klub o tom informoval na svém webu.

První zimní posilou Liberce je útočník Voltr

Po sérii odchodů získali hráči Liberce první zimní posilu. Z pražské Slavie přestoupil do Slovanu útočník Radek Voltr, který podle svého agenta Jiřího Müllera podepíše na severu Čech smlouvu na tři a půl roku.

Voltr po bleskurychlém úderu litoval výsledné prohry

Fotbalisté nováčka z Karviné prožili takřka snový start do prvoligové sezony. Jejich útočník Radek Voltr vstřelil v 1. kole v Jablonci přesnou hlavičkou branku už po 12 sekundách hry a postaral se o třetí nejrychlejší gól historie fotbalové ligy. Slezané ale nakonec na severu Čech prohráli 3:5, přestože v poločase vedli 3:1.

Voltr se trefil hned v prvním duelu za Jihlavu a přispěl k výhře

Radek Voltr se trefil hned v prvním utkání za Jihlavu, kam zamířil na hostování ze Slavie. Čtyřiadvacetiletý útočník otevřel skóre závěrečného duelu skupiny A Tipsport ligy proti domácímu Vyšehradu a přispěl k premiérové výhře Vysočiny v přípravě 2:0.

Útočník Voltr zamířil ze Slavie na hostování do Jihlavy

Jihlava získala na hostování do konce sezony druhého hráče z pražské Slavie. Po záložníkovi Josefu Bazalovi bude Vysočině na jaře v bojích o záchranu pomáhat také útočník Radek Voltr. Čtrnáctý celek ligové tabulky o tom informoval na svých internetových stránkách.

Slavii může posílit bek Jablonský, s Voltrem už je dohodnutá

Do Slavie Praha by se mohl vrátit Tomáš Jablonský, který naposledy hrál za Slovan Bratislava. Osmadvacetiletý levý obránce či záložník začal s týmem nového kouče Dušana Uhrina mladšího trénovat a dnes už odehrál celý přípravný zápas s Jihlavou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele