Další články

Návrat do Ďolíčku může být plamínek naděje, míní Sňozík

Brankář Radek Sňozík by uvítal, kdyby se Bohemians 1905 po sestupu z první ligy přestěhovali z Edenu zpátky na svůj stadion v Ďolíčku. Návrat na vzývaný domovský stadion by podle něj mohl být plamínkem naděje ve smutku z již pátého sestupu Bohemians z české nejvyšší soutěže.

Sňozík: Rozhodla šňůra bez výhry

Hodně zklamaný byl po dnešní bezbrankové remíze s Teplicemi brankář a kapitán Bohemians 1905 Radek Sňozík. Jeho tým má před posledním kolem první ligy takřka jisté, že po třech sezonách mezi elitou sestoupí do druhé ligy. Předposlední "Klokani" ztrácí na Baník Ostrava tří body, ale především mají o patnáct gólu horší rozdíl ve skóre.

Sňozík: Asi se o nás už zajímali sběratelé rekordů z Pelhřimova

Kapitán a brankář Bohemians 1905 Radek Sňozík přiznal, že mu po dnešní výhře 2:0 nad Příbrami spadl kámen ze srdce. Cokoli jiného než zisk tří bodů by vršovické mužstvo nasměrovalo za sestupem. I takto ale prý nemá tým nic vyhrané a stále ho čeká těžký boj o záchranu.

Sňozík: Po dnešku hrajeme regulérně o záchranu

Kapitán Bohemians 1905 Radek Sňozík připouští, že porážkou 0:1 s Baníkem Ostrava se Klokani zamotali do bojů o záchranu. Zároveň ale věří, že pokud bude tým předvádět bojovný výkon jako dnes, nebude mít s udržením v první lize problém.

Sňozík: Potřebujeme tři vítězství

Bohemians 1905 sice vstupují do jarní části sezony s náskokem 12 bodů na sestupové příčky, ale kapitán Radek Sňozík ví, že klub ještě nemá záchranu jistou. Podle výsledků předchozích sezon je k záchraně třeba získat třicet bodů, což pro Bohemians znamená minimálně třikrát na jaře vyhrát.

Sňozík zachránil Bohemians bod, ale po zápase byl zklamaný

Fotbalisté Bohemians 1905 vděčili především brankáři Radku Sňozíkovi za to, že proti Olomouci díky remíze 1:1 natáhli domácí sérii bez porážky. Gólman "klokanů" ale po zápase spokojeností zrovna nezářil - naštval ho inkasovaný gól pár desítek sekund před poločasovou přestávkou.

Sňozík byl zvolen nejsympatičtějším brankářem sezony

Kapitán Bohemians 1905 Radek Sňozík vyhrál desátý ročník ankety o nejsympatičtějšího brankáře sezony. V hlasování členů Společnosti přátel Vlasty Buriana dostal 27 bodů a o deset hlasů porazil druhého Romana Pavlíka z mistrovské Plzně. Třetí místo obsadil s 15 body Jaromír Blažek ze Sparty.

Pro Sňozíka prý byla cena pro nejlepšího brankáře šokem

Nejlepším brankářem Gambrinus ligy byl vyhlášen gólman Bohemians 1905 Radek Sňozík. Pro něj samého to byl šok, protože v lize jsou prý lepší brankáři než on. Ocenění bere spíše jako cenu pro celý tým.

Hráči Bohemians soudní rozhodnutí neřeší, nechávají to právníkům

Fotbalisté Bohemians 1905 si po výhře 1:0 nad Příbramí připsali už devatenáctý z posledních 24 možných bodů. Na jejich formě nezanechalo stopy ani páteční rozhodnutí soudu, který došel k názoru, že klub Bohemians 1905 před šesti lety získal nástupnická práva po subjektu FC Bohemians, který skončil v konkurzu, neprávem.

Sňozík je po operaci kolena

Brankář a kapitán Bohemians 1905 Radek Sňozík je po operaci kolena. Nepřijde však o zbytek sezony, jak se obával. Při čtvrtečním artroskopickém zákroku se totiž nepotvrdilo úplné přetržení zadního zkříženého vazu, což by znamenalo až půlroční nucenou pauzu a možná i ohrožení další kariéry pětatřicetiletého gólmana.

Bohemians 1905 se zachránili, nad Ďolíčkem se ale vznášel smutek

Jindy by to byl pro fanoušky Bohemians 1905 jen tuctový zápas, ale včerejší duel s Kladnem bude pro celé jejich generace smutným mementem a černým dnem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele