Stoper Pavlík po odstoupení Myjavy posílí Brno

Obranu Brna posílil Petr Pavlík. Devětadvacetiletý stoper se zkušenostmi z Turecka přišel do klubu jako volný hráč z Myjavy, která odstoupila ze slovenské ligy. Se Zbrojovkou podepsal smlouvu na dva a půl roku. Brněnský celek navíc zkouší slovenského obránce Filipa Lukšíka a řeckého křídelního útočníka Dimitriose Popovice.

Tak razantní scénář jsem nečekal, řekl Pavlík o odstoupení Myjavy

Český obránce Petr Pavlík na podzim patřil k oporám Myjavy a měl v plánu normálně naskočit do zimní přípravy. Místo toho se spoluhráči od majitele uslyšel, že klub se odhlašuje k 1. lednu ze slovenské ligy a fotbalisté si mají hledat nová angažmá. Přestože bývalý mládežnický reprezentant něco tušil, tak razantní krok nečekal.

Pavlík byl rád, že přežil ránu kolenem do hlavy

Český obránce ve službách Senice Petr Pavlík prožil v sobotním ligovém utkání proti Nitře hrůzné chvíle. Jeden z hráčů soupeře zasáhl čtyřiadvacetiletého stopera kolenem do hlavy a Pavlík na několik minut upadl na hřišti do bezvědomí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele