Realu se zvětšuje marodka. Na to se nevymlouváme, říká Pepe

Real Madrid včera jen bezgólově remizoval na hřišti Sportingu Gijon. Bilý balet se musel obejít bez čtyř ofenzivních hráčů a nedokázal ani jednou skórovat. Špatnou zprávou pro Real také je fakt, že v Gijonu utrpěli šrámy další tři hráči.

Obránce Realu Pepe dostal trest na deset zápasů

Obránce Pepe z Realu Madrid dostal desetizápasový trest za své extempore v závěru úterního ligového utkání proti fotbalistům Getafe. Pro portugalského reprezentanta tak po této suspendaci skončila sezona, neboť ve Španělsku zbývá odehrát do konce soutěže šest kol.

Pepe, Juande, Real Madrid...

Svět se zbláznil a Pepe s Juandem s ním. V době, kdy Real Madrid hraje o titul, snaží se dostihnout vedoucí Barcelonu, zdramatizovat ligovou soutěž zlepšeným a sympatickým výkonem, přijdou slova a činy, kterým je velico těžké porozumět. Pepe kopne, nadává, Juande ho obhajuje a kritizuje hráče soupeřova týmu. Cirkus? Blázinec?

Pepe neudržel nervy a hrozí mu vysoký trest

Portugalský reprezentant Pepe je klíčovým hráčem obrany Realu Madrid, včera se ale předvedl ve zcela jiném světle. Pepe v závěru zápasu lehce postrčil unikajícího Casquera a zavinil tak pokutový kop, což přikořenil svým nevhodným chováním, za které mu hrozí hodně vysoký trest...

Realu Madrid se zranili Pepe, Sneijder a Torres

Velké rozčarování panuje na Santiago Bernabeu a na náladě v týmu Realu Madrid nepřidal ani včerejší zápas na hřišti Getafe. Bílý balet prohrál 1:3 a vedle kontaktu s vedoucí Barcelonou ztratil další tři hráče...

Ohlasy na madridské derby: Schuster si stěžuje na rozhodčí

Atlético v šestém kole narazilo na giganta z Barcelony, ten si nakonec s madridským celkem pohrál a zvítězil jasně 6:1. V sedmém kole narazilo Atlético na dalšího giganta – Real Madrid, a doufalo v napravení minulého výsledku. V ostře sledovaném derby ale nakonec zvítězil hostující Real penaltou ze šesté minuty nastavení... My vám nyní přinášíme ohlasy hráčů, i trenérů na tento výsledek.

Real si výhry v Petrohradu náležitě cení

Real Madrid včera přivezl z Petrohradu všechny tři body. Domácí Zenit sice ve druhé půli měl několik výborných gólových šancí, jenže ztrátu z první půle dohnat nedokázal. To vítězové si pochvalovali svoji efektivitu.

Pepe se chce Portugalsku odvděčit ziskem titulu

Obránci Pepemu se povedl skvělý debut na mistrovství Evropy, když brankou pomohl Portugalcům k vítězství 2:0 v prvním zápase s Tureckem. Rodák z Brazílie, který letos vyhrál s Realem Madrid španělskou ligu, však myslí na víc a chce dál rozdávat ve své nové zemi radost.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele