Pepe přijel na ME jako vyvrhel a odjel jako hrdina

Na mistrovství Evropy přijel stoper Pepe v roli nenáviděného simulanta, kterou si vysloužil po teatrálním představení v květnovém finále Ligy mistrů. Na šampionátu ve Francii ale třiatřicetiletý obránce patřil k oporám Portugalska a nakonec ho dovedl i k zisku titulu.

Ohlasy aktérů finále mistrovství Evropy

Portugalsko po svém premiérovém triumfu na evropském šampionátu vysílá do světa svou nabitou energii, zatímco Francie po překvapivém selhání na domácím turnaji smutní. Ač odehrál pouhých pětadvacet minut, jde z výroků vítězů znát, jak moc byl Cristiano Ronaldo důležitý i mimo hrací plochu samotného finále, naopak André-Pierre Gignac nese po své zmařené šanci v závěru řádné doby břímě neúspěchu.

Real Madrid si pojistil portugalského obránce Pepeho

Portugalský obránce Pepe měl v Realu Madrid smlouvu na poslední rok, což už nyní neplatí. Obě strany v uplynulých týdnech jednaly o prodloužení kontraktu a nakonec i našly společnou řeč, dnes odpoledne tak mohlo být oficiálně potvrzeno prodloužení spolupráce do června 2017...

O zařazení do Jedenáctky roku se uchází pětice z Realu Madrid

Dvacet obránců si po dnešním dni může dělat naděje na to, že se jejich jméno objeví v Jedenáctce roku podle FIFA a Mezinárodní hráčské federace FIFPro. Nejpočetnější zastoupení v nominaci má Real Madrid, který dodal celou čtvrtinu hráčů...

Manchester City ještě bude nakupovat, míní Pellegrini

Fernandinho, Jesus Navas, Álvaro Negredo, Stevan Jovetić. Více než osmdesát milionů liber zmizelo z kasy vicemistra Anglie - přesto se ještě nový manažer Manchesteru City, Manuel Pellegrini, nenabažil posil do sytosti. Někdejší trenér Málagy prozradil, že kádr jeho týmu ještě není kompletní, a fanoušci se tak mohou těšit na nové jméno.

Pepe je po operaci kotníku

Realu Madrid bude zhruba měsíc chybět portugalský stoper Pepe. Devětadvacetiletý reprezentant se dnes v Portu podrobil operaci pravého kotníku. Obhájce ligového titulu, který je však v tabulce až třetí s velkou ztrátou na vedoucí Barcelonu, délku jeho rekonvalescence nezveřejnil; podle tisku si vyžádá celý leden.

Nominaci nejlepších obránců roku ovládly španělské kluby

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily další část seznamu kandidátů do nejlepší jedenáctky roku, tentokráte dvacet obránců. Jasnou převahu mají hráči zadních řad Realu Madrid a Barcelony, kteří tvoří bezmála polovinu nominace...

Pepe po úderu do hlavy zmešká Superpohár s Barcelonou

Portugalský reprezentační obránce Pepe nenastoupí do čtvrtečního úvodního zápasu španělského Superpoháru proti Barceloně. Stoper Realu Madrid se nestačí zotavit poté, co v prvním kole domácí ligy s Valencií musel odstoupit kvůli úderu do hlavy.

Pepe z Realu Madrid strávil po úderu do hlavy noc v nemocnici

Portugalský reprezentační obránce Pepe musel strávit noc v nemocnici. Lékaři si ho tam nechali na pozorování, poté co stoper Realu Madrid inkasoval v duelu španělské ligy s Valencií úder do hlavy.

Portugalci se zastávají Ronalda, hlavní je prý tým

Portugalští reprezentanti odmítají kritiku, která se na mistrovství Evropy valí na jejich kapitána Cristiana Ronalda. Hvězda Realu Madrid se na turnaji zatím trápí, podle jeho spoluhráčů však Ronaldův čas teprve přijde. Hlavní je prý tým a je jedno, kdo dává góly.

Real Madrid stále jedná s Pepem, prodloužení smlouvy se přiblížilo

Hráči Realu Madrid usilují o smazání manka na Barcelonu a bez práce rozhodně není ani jejich vedení. To pracuje na prodloužení smlouvy s portugalským obráncem Pepem a v posledních dnech a týdnech učinilo pokroky...

Pepe se nemůže dočkat, až znovu vyběhne na hřiště

Obránce Realu Madrid už netrpělivě vyhlíží chvíli, kdy znovu v bílém dresu vyběhne k soutěžnímu zápasu. To se mu naposledy poštěstilo v prosinci, jenže pak následovalo vážné zranění kolena a v létě také problémy s lýtkem. Nyní by měl být portugalský reprezentant zcela v pořádku.

Portugalský obránce Pepe může stále živit naději na MS

Portugalský reprezentant Pepe může stále živit naději na účast na mistrovství světa. Obránce Realu Madrid dostal po dnešní prohlídce operovaného kolena, kvůli kterému od prosince nehrál, zelenou k tréninku s reprezentačním týmem.

Potvrzeno. Pepe bude Realu chybět půl roku

Pepe bude chybět Realu Madrid šest měsíců kvůli zranění kolenních vazů, které utrpěl v sobotním utkání na hřišti Valencie. Pro portugalského obránce možná skončila letošní klubová sezóna, v ohrožení je i jeho start na mistrovství světa.

Higuaina těší dva góly a výhra, radost ovšem kazí zranění Pepeho

Gonzalo Higuain včera znovu ukázal, jak moc důležitým hráčem je pro Real Madrid. Klub z hlavního města Španělska se představil na hřišti Valencie a i díky dvěma gólům argentinského útočníka vyhrál 3:2. Radost ze tříbodového zisku ovšem hodně kazí podle všeho vážné zranění obránce Pepeho...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele