Pepe údajně neprodlouží s Realem a vydá se do čínské ligy

25.01.2017, 14:51
Aktuality
Poslední měsíce v kabině Realu Madrid před sebou údajně má Pepe. Portugalskému obránci v hlavním městě Španělska běží smlouva jenom do konce sezony a původně se nebránil možnosti ukončit v Bílém baletu kariéru, s vedením se ovšem stále nedohodl na prodloužení smlouvy a do hry se navíc vložil jeden čínský nápadník...

Pepe přišel do Realu Madrid v létě 2007 z FC Porto a v případě stoprocentního zdravotního stavu patří do základní sestavy, poslední dobou mu ovšem zdraví příliš neslouží a v probíhajícím ligovém ročníku nastoupil jenom k osmi ligovým zápasům, k nimž přidal pouze jeden start v Lize mistrů.

Kamenem úrazu při jednáních mezi hráčem a klubem ohledně prodloužení spolupráce ovšem nejsou zranění, nýbrž délka nové smlouvy. Klub by končící kontrakt rád prodloužil pouze o dvanáct měsíců, fotbalista ovšem myslí na delší dobu a chce minimálně dvouletý kontrakt.

To vše dává příležitost zájemcům o služby mistra Evropy a velkou šanci na jeho angažování má podle posledních zpráv Hebei China Fortune. Čínský celek Pepemu podle informací Cadena Cope nabídl smlouvu platnou od července s ročním příjmem 15 milionů eur, což je zhruba trojnásobek toho, co hráč pobírá nyní ve Španělsku. A brzy 34letý Pepe na tuto sumu údajně slyší a nabídku přijal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (693)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele