Další články

Fantasy Boost: Ďuriše rozjásal kapitán Haaland, o slovo se opět hlásí Mbeumo

Nastal čas prodat Erlinga Haalanda? To byla otázka, která po říjnové reprezentační pauze vrtala hlavou FPL manažerům. Více než 700 tisíc z nich se k riskantnímu kroku odhodlalo a nejlepší střelec Premier League je v manchesterském derby poprvé od té chvíle potrestal. Náročného losu se naopak neobával Michal Ďuriš, který Norovi "navlékl" kapitánskou pásku i na Old Trafford. Výsledek? Celkový zisk 97 bodů a triumf v konkurenci 751 stratégů v minilize našeho webu.

Fantasy Boost: Kapitán Watkins zajistil Matějíčkovi vítězství, v kurzu je Son

Kdo měl o uplynulém víkendu ve své Fantasy sestavě Ollieho Watkinse, mohl považovat 7. kolo za vysoce nadprůměrné už po předehrávce ve Villa Parku. Útočník Aston Villy totiž zapsal 23 bodů a bilancí 3+2 režíroval nečekanou demolici ambiciózního Brightonu. Pavel Matějíček si gólové exploze anglického snajpra užil dvojnásob, protože mu svěřil kapitánskou pásku. Jakožto nejlepší manažer v minilize na našem webu dosáhl v nabité konkurenci 726 soupeřů na 96 bodů.

Neto se po zranění dočkal odměny a prodloužil s Wolverhamptonem

Wolverhampton Wanderers si pojistil Pedra Neta. Portugalský záložník, jenž se teprve nedávno vrátil po vážném zranění kolena, podepsal novou smlouvu do roku 2027...

Ole hodil do talónu žolíka: Sestava 10. kola Premier League

Nějakých dvacet let zpátky to byl nynější trenér Manchesteru United, kdo pod vedením Alexe Fergusona zhmotnil pojem dokonalého žolíka - útočníka, který přijde z lavičky a zničí unavenou obranu soupeře. V neděli Ole Gunnar Solskjaer našel svého nástupce. Je mu 33, za poločas stihl v Southamptonu 2+1 a rozhodně se nedá očekávat, že by roli náhradníka hodlal plnit i nadále...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele